Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Winne #3354 üzenetére

    Maga a WindForce hűtés nem(lenne) rossz (ha jól lenne belőve gyárilag a venti profil meg nem visítana 40.% felett már a venti) 1ébként nem is erre értettem hogy gagyi magán a 7850 en van gagyi venti a 3.db kártyából egyiknek pont az volt a gondja hogy a 2.ventiből az 1 ik 4.nap után megadta magát, és nem indult el csak akkor ha manuálisan feltekerted 50.% ra (vagy kézzel megpöckölted hogy induljon el) a venti vezérlést, amit normál használat során nemigen szok elérni a kártya szóval magával a ventivel volt gond nem a hűtéssel
    Bár azzal is volt gond a 3 -inkál (sajnos nem garanciális probléma de marhára idegesítő tud lenni) maga a műanyag keret ami a ventiket a hűtő bordára rögzíti olyan porcukor műanyagból van hogy picit erősebben megfogod(PL kártya gépből való kivételkor mikor veszed ki a PCIe foglalatból) a 4.db rögzítő pöcökből 3.eltört! ezt sajnos gariba sem cserélték, ha úgy nézem 3 ból 3 giga karinak lett valamilyen baja amúgy a 3 -iknak meg memória hibája lett! :O (de memó hibák vannak sajnos a 7870 és 79xx nél is elég sok giga kártyán ahogy annó minden 3.ik 6850 is ebben a betegségben szenvedett! Ha nem figyelted folyamatosan a giga kártyákat(nem csak ati hanem zöld oldalon is) évek óta csak lefelé mennek minőségben sajnos nem csak VGA de minden giga cucc így van!

    A lényeg nekem semmi pénzért nem kéne giga kártya se 7850 se másmilyen ha valaki azt mondaná hogy ad nekem egy giga 7970 et a Sapphire 7850 -emért cserébe 1:1.be még akkor sem cserélném el! Elég sok PC -s cucc megfordul a kezem között és a legtöbb probléma a gigával van az elmúlt 3.év óta!

Új hozzászólás Aktív témák