Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
Valaki aki ért hozzá csináljon egy MSI Afterburnere (és egyéb ehhez hasonló programoknak) egy topicot, vagy kérjen meg rá valakit.
Mert elég fura hogy ezeket itt itt kell megbeszélnünk."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
rento
őstag
Sziasztok!
vettem egy ilyen kártyát: VTX3D HD7870 2GB X-EDITION (VX7870 2GBD5-2DHX). olyan gondom van vele, hogy nem indul el vele a gép. berakom, elindítom a gépet, pörögnek a ventik, képet nem ad a monitor, aztán fél kb. fél perc után lekapcsol, majd magától újraindul a gép, és ugyan ezt játsza addig amíg le nem lövöm a tápot. olvastam erről a black screen problémáról, de ahogy néztem azt játék alatt szokta csinálni. valaki találkozott már ilyen hibával?
-
HSM
félisten
A táp elvileg elég neki (ha nincs nagyon elöregedve), és ez tuti nem BS. Valami más hibának tűnik, de hogy mi, az számomra ennyiből nem derül ki.... Ahogy nézem, eddig egy 6950-ed volt, az hasonló tápigényű, szóval ha azzal nem volt gond, akkor a táp szerintem kizárható.
-
rento
őstag
válasz papírzacsi #22956 üzenetére
újonnan vettem.
>Deego..: egyik dviben sem működött, sőt hdmi-n keresztül sem. a táp biztos, hogy jó, mert eddig egy 6950-es volt benne, ahogy HSM kolléga is írta, ráadásul nem régi a táp, kb. 1-1,5 éves. akkor megy vissza gariba úgy látom...
plekk: az lesz, mindjárt át is ugrok ismerősömhöz, ott letesztelni. viszont nem hiszem, hogy más gondom lenne, mert gépem a vga nélkül megy. (alaplapi dvi kimenetről)
[ Szerkesztve ]
-
rento
őstag
válasz >Deego.. #22961 üzenetére
azért mertem megvenni, mert előtte a 6950-esem is ilyen volt, és az égvilágon semmi baj nem volt vele, sőt nagyon szerettem azt a kártyát. itt van a sapphire ami a legnagyobb ati kártya gyártó, mégis tele van bs-s kártyákkal. szóval az egyik gyártó sem tökéletes sajnos.
HSM: ennyire nem vagyok amatőr próbáltam úgy is, hogy a pciex. 16x-os foglalatot állítottam elsődleges vga-nak, de úgy sem volt jó. plussz úgy is kipróbáltam, hogy mikor benne volt a 7870-es, akkor az alaplapira dugtam a monitort, de ugyanaz volt a jelenség. meg amikor benne van a kártya, akkor nem is csippan a gép miután bekapcsolom, tehát valami tuti nem okés.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz #77081088 #22966 üzenetére
Sajnos az enyém már 1120-on is kifagyott, mind Furmark, mind Crysis 2 alatt. (3-asom még nincs, majd ha 5 ezerért meg lehet venni, tehát jövőre, mert max. annyit vagyok hajlandó áldozni egy játékért...)
szerk: neked mennyi volt a gyári feszültség, 1219mV, mint nálam? Vagy egy jobban sikerült GPU-t kaptál?[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
do3om
addikt
Én hete vettem a Sapphire karimat. Újonnan nem adtam volna még annyi pénzt érte minta amibe kerülnek, volt az aprón ASUS is de azok elég drágán. A többi márka meg ugyan úgy lehet szopatós, persze nem annyira mint a Sapphire de aki csak ezt szarozza az is téved, meg látható is. Valahogy minden szériánál vannak bakik (58xx, 68xx)
Én most 1,230-on használom 1200MHz-en Alapból 1,219 de ott nem stabil csak tesztekben 1200-on. Játékban idő kérdése és kilép (újraindítja az illesztőprogramot és megy minden tovább csak a game ugye bezár)
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
emiki6
veterán
válasz Bogyó bá' #22967 üzenetére
Ha jól tudom akkor az órajele alapból 1050MHz a fesz pedig mint neked, 1219 mV
És (ha jól tudom) akkor levette az órajelet 1000 MHz-ra és a fesz úgy 1056 mV
Nekem ugyan az a kártyám van, mint neki ,de nekem az órajel 1050 MHz a fesz pedig 1081 mV és valóban stabil a BF3 nekem is"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Turbolada II
őstag
Ennek a [link] kártyának halk a hűtése? A gpu-t mennyire lehet tuningolni?
"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.
-
GergoHD
tag
válasz Turbolada II #22975 üzenetére
Szerintem inkább a 2GB-os vátozatot válaszd nem sokkal drágább halk de majd az ASUS-os kollégák majd megmondják.
-
GergoHD
tag
válasz GergoHD #22974 üzenetére
Látom most éppen pihen a topik de teszteltem bogyo beállításaival hőfok tekintetében nagyon jó bár kisebb a gpu usage a pörgés nálam előjött de gyengébben és rövidebb időtartamig volt. De ez szerintem a bf3 hibálya nemértem hogy miért kell 80%-on használnia a gpu-t akkor amikor nincs is jelentősebb képi megjelenítés csak eredményeket mutat kis és gomolyog a füst.
-
gali777
őstag
Üdv
Most tervezem egy 7850 megvételét. Azt szeretném kérdezni, hogy ez a never settle reloaded promo még érvényben van-e, és ha igen akkor hol lehet olyan kártyát venni ami részt vesz benne( itt webshopokra gondolok)?
-
N3gro
aktív tag
Sziasztok!
Valaki vásárolt mostanában Asus 7870-es kártyát? Hol adnak hozzá ajándék Bioshock és Tomb Raider játékot? A PCX-nél érdeklődtem, sajnos ott nem, az Edigitalban pedig nem kapható.
-
macy
addikt
válasz Turbolada II #22977 üzenetére
Az a kártya Iponnál 45k. De én sem vennék 1GB-osat. Ha már 50k akkor én szerintem ezt venném.
-
Turbolada II
őstag
Nem Full HD felbontáson fogom használni, a kártyát használtan veszem és így is 2X annyi garancia lesz rá, mint az általad ajánlott XFX-re.
"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.
-
csucsbicep
nagyúr
Utóbbi 200 hsz-ben volt vmi érdekes? Crysis3? BS? Nincs kedvem visszaolvasni.
-
miresz
veterán
válasz csucsbicep #22990 üzenetére
Kb. + egy kis kinek jobb a VGA hűtője.
-
borkarico
aktív tag
-
Dealer95
őstag
válasz csucsbicep #22994 üzenetére
Nekem marad 1230Mhz@1,225V és 1200Mhz@1,185V a Sapphire 7850-nek.
A lényeg, hogy rosszabb nem lett[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
válasz csucsbicep #22994 üzenetére
Semmi változás. Jelenleg a 13.2beta7 van fenn.
Torrente: Annak az Asus-nak nem rossz a a hűtése amit néztél.Szinte ugyan az mint annó a 6850-en volt.
[ Szerkesztve ]
-
raggg
senior tag
Na ma beszereltem az asus 7870 oc-t - hasít, egyelőre nagyon elégedett vagyok vele! Viszont volt egy picit hiányérzetem - nagyon szívesen rácuppantottam volna a gépre egy atis matricát, de a dobozban nem találtam :-(
[ Szerkesztve ]
ragklaatPS
-
seederking
őstag
Hali
supersampling-el ti hogy álltok Sniper elite zombi nazi játékban?Mert én ha megcsontolom 4x-esre nagyon vissza fogja az fps-eket.. Ajánlott használni egyébként?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest