Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bombibmw
veterán
válasz - = Zk = - #21200 üzenetére
A tiéddel most mi van?
-
Tom5
addikt
BS milyen hiba? Értem ez alatt mi okozza? Látom h Sapphire kártyáknál fordul elő...többi karinál? Akkor ez hardver hiba? De konkrétan mi? És only 7870? Vagy esetleg 7850?
-
odorgg
addikt
válasz papírzacsi #21198 üzenetére
Van! Az a lényeg hogy akár egy táp is lehet a BS forrása, ezért is lehet az egyik ok, hogy a szervízekben gyakran nem tudják reprodukálni a hibát. A tápod nem gyenge, de megeshet hogy zajszürés tekintetében nem áll a helyzet magaslatán, és a tápből jövő zajokra különössen érzékenyek ezek a VGA-k.
Kapcsolj ki minden tuningot, és OC illetve monitorozó programot. Épp nem rég írtam én is, hogy nálam MSI AB, Fraps, GPU-Z, HWinfo,X-fire, és ezek kombinációja is okozott már kékhalált, illetve csontra fagyást is, fekete képernyővel karöltve, Nvidia-val(GTX480-580-680) is. Amióta csak akkor használom ezeket a progikat, amikor feltétlen szükségesek valamihez, azóta nem tapasztaltam hasonló hibákat. Lényeg az hogy kapcsolj ki minden felesleges alkalmazást, és játsz sokat. Ha lessz BS akkor az jó esélyel hardver hiba, ha nem, akkor az egyik szoftver a BS forrása.
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
- = Zk = -
félisten
válasz bombibmw #21201 üzenetére
most perpill semmi... de visszavettem a tuningot nullára. azóta semmi. (kop-kop)
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
bombibmw
veterán
válasz - = Zk = - #21204 üzenetére
Akkor most van egy kártyát,amit ha húzni szeretnél,nem húzhatsz.
Jó lenne gariztatni,de a Te eseted kicsit eltérő a megszokottól.
De ha így jó lesz,már az sem olyan rossz(ezt jól leírtam). -
- = Zk = -
félisten
válasz bombibmw #21205 üzenetére
nem, nem erről van szó
a cpu OC-t vettem vissza. a vga-t nem húzom.. egyelőre nem." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Menyus911
tag
Javítom magam (#20600), nem BS volt nálam, a 13.1-es Catalystal nem jelentkezik, viszont a 13.2-es betával ezek szerint nem jött ki... örülök hozzáteszem, egyelőre...
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
válasz Menyus911 #21208 üzenetére
13.2 vel nekem folyton a "képernyő illesztő nem válaszolt, majd helyreállt"-al szembesültem,játékok alatt főleg. Kissé agybajt kaptam. 13.1 el ez sincs. Bár nem Sapphi a kártyám, de driverhez gondoltam ezt is elmondom, úgy látszik akadnak bajok vele.
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Arkennys
addikt
válasz Menyus911 #21210 üzenetére
Hát, reménykedünk. Nem bánom végül hogy nem Sapphi lett nekem is a dologból. Elleszek ezzel az 1 gigás gigabyte-al. Mondjuk azt is sajnálom hogy így elásta magát a márka, régen Sapphi kártyám volt, a másik gépben, és évekig nagyon szépen futott, meglepően sokáig (majdnem) minden játékot szépen elfuttatva a maga 512 MB-jával. Meg is van még az a konfig is, majd netezős-kisjátszós gépnek még összerakom-telepítem, kicsit tán fejlesztem is. A kártya pl marad benne a jó öreg Sapphi. Azt megértam, hogy mostanában mindenki kerüli, újat én se mernék ezek tudatában. Pedig jó név egyébként. De hát a mostani dolgok után sok idő lesz, mire helyreáll a bizodalom bennük
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Nem tudom hogy elég nektek 1GB-Vram, felraktam most ez a METRO nevű gammát, nem is mai játék, és mégis megzabál 1350MB ramot
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Arkennys
addikt
válasz gyuribácsi88 #21212 üzenetére
Hát, ínséges idők, már végképp nem fért bele az a plusz 5 ezer a keretembe, amennyivel többért kettes volt, idő is szorított, ez van Azért elég lesz ez nekem. Nem full HD-ban játszok, kezdem ott. Másrészt a metro 2033 szépen ment az eddigi megoldással is (nevezetesen a proci videovezérlője CF ben egy fapados HD 6670-el).
-
Syz
senior tag
[ Szerkesztve ]
"Egy nap 24 órából áll..egy tálcában 24 db sör van..Ez nem lehet véletlen!
-
Vunter87
csendes tag
Egyebkent mas gyartok termekeinel mennyire jon elo ez ez a fekete halal problema? teszem azt pl az Asus HD7870 2gb v2 modelnel eloszokott jonni? vagy elofordulhat az osszes pitcairn magos termeknel, de leginkabb a sapphire erintett az ugyben?
En azon gondolkozom hogyha most ismet vissza jon a sapphire kartyam, azt lehet bekellene tennem par MP-re a mikroba hatha kulserelmi nyom nelkul elromolna, erre vkinek tipp?
-
törölt tag
Sziasztok!
A Tápkábel hosszabbításán gondolkodom,mert a jelenlegi Chieftek 500W-os tápom vga kábele csak úgy ér el a kari csatlakozójáig ha alulról kötöm be. De így sajnos lefelé húzza a kártyát. Felülről próbáltam bekötni de ahhoz rövid a kábel.
Ilyen 6 pines hosszabbítót nem találok sehol . Ilyen molexről 6 pinre átalakítóval szabad e foglalkozni?Köszi a választ előre is!
-
papírzacsi
aktív tag
nyomtam egy vagon tesztet,nincs semmi hiba,elfogadom azt a magyarázatot hogy ez már új változat,illetve más lehetett a probléma.
rövid haj,hosszú ész:ez papírzacsi!22+22 régi piros. 634
-
korcsi
veterán
válasz papírzacsi #21221 üzenetére
Most mondjam, hgy megmondtam? A lényeg, hogy minden rendben, maradjon is így.
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
glspeter1
őstag
Egy pöppet kevés, nem ?
Hát ez nem jött össze..
[ Szerkesztve ]
Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
-
Sondi1986
addikt
ismét lehet kapni Sapphire 7870XT de az ár viszont eléggé magas. De egy ref. 660Ti-nél még így is jobb vétel. SAPPHIRE 11199-20-20G HD7870 2GB GDDR5 BOOST LITE
[ Szerkesztve ]
-
GoZoL
senior tag
Bocs de lejárt a módosítás és így maradt kicsin! Na szóval egy 660 és egy 7870 összehasonlítás:
[ Szerkesztve ]
-
->Raizen<-
veterán
válasz papírzacsi #21236 üzenetére
Van olyan játék ahol a 660 Ti-t ostromolja a 7870 szóval ez a teszt olyan amilyen...
-
lowzor
veterán
válasz papírzacsi #21236 üzenetére
Ezért mondom, hogy ez az Unigine vacak összehasonlításra nem jó...
-
papírzacsi
aktív tag
itt egy teszt,elvileg bf3-ban a 660 szépen szerepel.[link]
rövid haj,hosszú ész:ez papírzacsi!22+22 régi piros. 634
-
pityeszka
őstag
válasz papírzacsi #21241 üzenetére
A 7870 meg minden másban.
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
Malibutomi
nagyúr
válasz papírzacsi #21241 üzenetére
Párszor már le lett irva, ez a teszt kb egy éves, azót az AMD kártyák sokkal többet gyorsultak.
És ez is már 4 hónapos teszt:Ez elég friss:
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz papírzacsi #21243 üzenetére
Akkor miért nem olyan VGA-t vettél?
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Skimaster
senior tag
Üdv mindenkinek!
Nekem most fog jönni hétfőn a 7870,hogy milyen még nem tudom.Ahogy látom erősen esélyes ez a bs történet.Csak a sapphire kártyákon fordult elő?A 450-s tápom elég neki?Remélem igen,ha a 6950-hez elég volt... -
zeroo93
tag
Sziasztok! Adott egy 1 GB-os Sapphire 7850 Dual-X oc VGA, kérdés, hogy mennyire tegyem a VDCC-t, nem sok neki az 1210 TRIXXBEN? Azért is gondoltam ezt, mert igen magas hőmérsékleteket produkál, és elég hangos a hűtője is, 65 fokon szaladgál rajta a játék.
A wise man does not need advice and a fool won't take it. Tel: +3630/8560390
-
maxxxboy
tag
Sziasztok!
1 hete vettem 2 Sapphire Radeon HD 7870-et, amik most CF-ben mennek.
Ilyen a vga.
Csak azt nem értem, hogy a 2 full egyforma vga-nak miért eltérő a vddc-je?
Mert az egyiknek 1,169V a másiknak pedig 1,219V a gpu shark v0.6.8. szerint. Nem értem miért van ez. Valakinek valami ötlet esetleg? A 2 kártya szinte egymás után jött le a gyártósorról, a sorozatszámok közt is csak pár számnyi eltérés van, mindenük tiszta azonos, bios is. Akkor a vddc miért nem? A CF miatt esetleg?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs