Új hozzászólás Aktív témák

  • stratova

    veterán

    válasz Televan74 #9873 üzenetére

    Ilyet nem írtam. Inkább úgy magyaráznám, hogy a hardver és a fórum számodra kedves és fontos időtöltés (ahogy köztünk sokaknak). Egy hardver-témájú fórumon bizonyos körökben elképzelhető, hogy a jó/drága gép egyfajta státusszimbólum, vagy a valahová tartozás erősítése (hétköznapi példának vehetnénk az autókat és a márka-klubbokat bár utóbbi szerveződés inkább pozitívum).

    Én csak azt mondom, esetleg néha adj magadnak egy kis időt átgondolni mi miatt érzel késztetést új vas vételére, mivel váltható ez ki esetleg hasznosabban, ha ez téged zavar.

    NEM várja el itt senki Tőled (vagy mástól) hogy jó géped legyen, azt sem hogy egy adott márkához kötődj. Semmivel nem leszel kevesebb, ha nem veszed meg a legjobb cuccokat! Aki ennek ellentmond, Gyurival csapatom a Napba!

    Hint: én azt szoktam benned (és a többi fórumtársban, legyen szó nyelv/jogsi/általános/közép/főiskola/egyetem/vagy szakmai (pl hálózatos) tanulmányról) legjobban értékelni, amikor nekiugrasz valamilyen tanulnivalónak, na én pl a melóval járó kötelező dolgokon túl ilyesminek állok neki nehezen meló és gyerek mellett, holott nekem is arra van időm amire szakítok :)

    Szinte mindenki igyekszik kompenzálni, bizonyos területeken legfeljebb eltérő okból, módon és mértékben, ez alapvetően természetes reakció csak a mértékére figyelj. Ez attól is függ milyen környezetben vagy, másoknak mije van a számodra fontos/mérvadó területen.

    Ha attól tartasz többnek akarod láttatni magad, mint ami vagy, állj nyugodtan rá a mérlegre :DDD ;)

    Ha nem veszed zokon, egy dolgot tégy meg kérlek, próbálj meg az aktuális lehetőségeidet észben tartva hódolni vagy nem hódolni ennek a hobbinak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák