Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz DiszNóÓl #10148 üzenetére
A Fortnite is ilyesmi, vannak lootolós helyek + tömeg. Vannak, akik ott a gyűjtögetőkre vadásznak. Jármű vezetés nincs, de van építés, amin sok múlik. Ez nem is megy nekem, lopakodva 3. volt a legjobb, de 6-20 környékén végzek általában, kivéve, ha elején elkapnak...
Még ingyenes, ezért is néztem rá. Újszerű megközelítés, de nagy a különbség a játékosok között. Most kezdtem, simán összerak azokkal, akik hónapok óta tolják.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Gyuri27
félisten
válasz DiszNóÓl #10150 üzenetére
Nekem herótom van attól, hogy fizetni kell egy béta szarért és majd évek múlva talán jó lesz.
Én a 90-s években szocializálódtam. A gémerség hőskorában. Nézd el nekem.
Lehet, hogy te ennek örülsz meg a win 10-nek is. De nekem ezt nem nagyon veszi be a gyomrom.Amd - Radeon - Ryzen
-
ViZion
félisten
válasz Gyuri27 #10153 üzenetére
Már a DLC dolog is fura volt. Utána a micropayment... BF P4F is addig volt jó, meg sok egyéb (MWO), amig ezekkel nem estek a ló túlfelére. Német kisgyerek a zsebpízből kicsengeti a legjobb cuccokat röhögve, havonta. Azt'án nyer, boldog. Mi meg nem.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Apucy01
őstag
vigyázzatok mert a napba vág benneteket!!! (én itt se votam)....
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
Gyuri27
félisten
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz Beretvás #10167 üzenetére
Nem lesz rá pénz. Még ha csökken is az ára. Ha a kisebbik aput nézed vagy az 1200-t. Az 100 dodó.
Itthon az 1200 az 32k. Lesz 30. Jó esetben 29k. 320-s deszkák 16k-ról indulnak. 350 ami jó is lenne 24k.
Ez így 55k + ram. Ami 30k. Ez így 80.
Persze ha kidöglik a lap akkor valamit baccnom kell magammal.
Épp minap írtam, hogy annó belépő lapok voltak 9-10k-ért. Meg procik 20-25k körül. Ugye ez egy barátibb 35k lenne az 55-el szemben. Persze ha sima 320-t vesz az ember spórolhatsz 8k-t kb. De akkor is 47 vs 35.
Ugye erre a 35-re ment annó a ram. 50 alatt meg is volt a proci-lap-ram kombó. Az még a vállalható kategória lett volna (főleg ha tényleg hozza az apu az 550 szintjét).
Persze 50-ért full fapad lett volna (nem is vágom, hogy a 320-ba egyáltalán nem lehet tuningolni).
De a tuning már nem zörget. Meg a rizsa 1200 kb kétszeresét hozza a 965-nek. Fele fogyasztással (65 vs 125). Valahogy rábütyköltem volna a csőves stock amd hűtőt oszt meg is fagyott volna.Amd - Radeon - Ryzen
-
Televan74
nagyúr
válasz Gyuri27 #10166 üzenetére
Olcsóbb is,biztonságosabb is.Ez kell a népnek!
Már csak a 2600 -nak az árát szeretném tudni. Ha felmegy az OC 4Ghz fölé és megoldják a memóriám 3200Mhz -s támogatását. Rádobok 40.000 - 45.000Ft -ot a mostanira.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Gyuri27
félisten
válasz Beretvás #10172 üzenetére
Akkor kérdésedre a válasz.
Miért adnák el?
Friss még nagyon mindenkinek. Meg jó is. Lehet itt a kékek seggét nyalni, de a rizsa jó. Még 2xxx ramokkal is. Ha valaki upgradel is akkor is max procit. De nekem az 1500-1600 használtan is drága.
Nem barátom. Majd akkor lesz itt mozgás ha hamarosan kijön a polirozott rizsa meg a 4xx chipset.
De még akkor is csak a lap és ram ára megy le.
Ha minden optimális lenne akkor az 1200 (ha egyáltalán lesz eladó) akkor 20k. Lap talán 15 körül menne. Az 35 már baráti. De ebben a történetben van 100 ha.
Az intel faszolása meg nem fogja elősegiteni a rizsák eladását. Meg az árakat se mozgatja lefele.
Persze most nem létkérdés semmmi.
De ha bedöglik a lapom nem fogok boltból am3+ lapot venni. Nézd meg a lapom. Nyilván egy hasonló minőségüt szeretnék. Az boltban is drága. De használtan is 15+. Annyit meg nem adok 3-4-5 éves használt lapért. Most nézem az ipont csontra kifogytak az am3 és am3+ lapok. nem rég még volt pár darab.
Pcx-be sincs. Szóval ennyi.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz CJ4567 #10175 üzenetére
Ezt még értő kezed gyártották. Rendesen. Remélem én is. Imádom ezt a lapot. A zaffir azóta nem gyárt. Dfi megszünt. Marad a rakat tucat kicci óccó kínai.
Néha kapni biostart.Beretvás: remélhetőleg nem. Muternak áttolnám netes vasnak. Gyári 3400 megy 1,2875-n. Lőnék neki valamit 1,2 környékén (azzal ellenne meg 4 giga rammal). Az ő vasa is elég öreg. Nem is gyors, meg keheg az is.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
ViZion
félisten
válasz Beretvás #10178 üzenetére
Mégis mi a g... lehetne?
Beteg ez az eb, ilyesmire akkor sem költenék, ha ingyen lenne. Kényelmes? Aham, biztos azért vette...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
-
Televan74
nagyúr
-
Televan74
nagyúr
válasz Beretvás #10185 üzenetére
Nincs rá keret.
Gyűjtögetek, 1300$ ETH ár mellett lassan egy középkategóriás vga -ra nem lesz elég 150k.Kína lesz a kártyák nagy fekete lyuka.
Vörös voltam, véredből lettem
Vörös voltam, nem értettél engem
Zöld kártya mégis fogva tart, el nem enged
Zöld hold kelt föl, mikor a kártyát vettem
Zöld hold kelt fölAmikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Gyuri27
félisten
Amd - Radeon - Ryzen
-
ViZion
félisten
válasz Gyuri27 #10187 üzenetére
Azzal a lappal nincs tuning. OK, rizsánál nem sokat jelent, de jönnek a rizsa II kockák és hááát, nah...
Teljesen elnapoltam a dolgot, megvárom, h mi jön, a gépet meg lehet, h a kölkök megöröklik tőlem.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Gyuri27
félisten
válasz Televan74 #10189 üzenetére
Te vetted észre a lényeget. Meg nimand a srác.
Ormány: ok nincs tuning, de így áhh.
Bolhás: ez a pack boltban 75k. Csak tudod, hogy háklis vagyok. Lehet külföldi. De 0 garival egy 0-s embertől azért drága ez. 25k spórért nem kockáztatok 50k-t.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Habugi
addikt
Egy gyors szemrevételezés után megállapítottam, hogy a 2x8GB-os 3200as Corsair RAM Kitem egészen pontosan kétszer annyiba kerül, mint 2015 októberében amikor megvettem..
Tudtam h drágultak a RAMok, olvasgatom sok helyen de érdeklődés hiányában tán ha fél-egy évente ránézek..
Azért ez így.., főleg az idő függvényében nem kicsit durva. Ha a Kínai kormány kicsit is komolyan veszi saját magát ezeket úgy meg**sszák kartellezés miatt hamarosan, hogy életük végéig terpeszben fognak járni..
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Televan74
nagyúr
Ma kiraktam a ződséget. 180k -ért vitték is volna.De közben felhívtam LeC -t,egy árva RX580 sincs nála, de még GTX1060 -s kártyából is kifogytak.Így töröltem a hirdetést.
(#10195) Habugi Én tavaly vettem 42.000 körül,már akkor is soknak találtam,a mostani árak meg egyenesen sokkolnak.
[ Szerkesztve ]
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Habugi
addikt
válasz CJ4567 #10197 üzenetére
Döbbenet, nem lehet rá mit mondani.
Anno volt az a "beáztak a gyártósorok" sztory, akkor volt egy brutális áremelkedés, valószínűleg látták h ennek ellenére veszik a jónépek a portékát és kb ekkor szabadulhatott el a pokol..
(#10196) Televan:
Neked jóembör ííín egyelűre míg nem tudok mit megaszondani, emésztem s próbálom feldolgozni az "egérpadodat"..
..hamár a sokkolást emlegetted..
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest