Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZion

    félisten

    válasz Apucy01 #3541 üzenetére

    Nincs azzal sem baj, sok gém van, ami szereti őket. Haver boltjában van egy 970, "beragadt", rendelésre jött, de lemondták... majd rákérdezek, de szvsz nekem drága az, és a 1060 jobb is elvileg.

    Unreal 4 motor az melyik gyártót szereti? Mert jön az új MW játék, ahhoz kellene majd alakítani a karit. Ehh, rákerestem, ez is nV kedveli. Szal. itt kellene AMD-nek egy kis pízt tolni, mert hiába jók a kártyái, ha a 20-30% drágábban hozzák ua. szintet, mint az nV oldal... Tudom, mocskos dolgok ezek, mert nah, ahogy krájzis anno ki is bukott, h szívatta az AMD kariakt, biztosan máshol is van ilyesmi, csak jobban álcázzák.

    Gyuri, ne idegeskedj, akkor megnyugszol. Itt mindent szabad, ezért lehet a topik ZŐD :P :DDD (+ződszmájlik)

    De most komolyan. Mi a brét csináljak, ha pl. MWO alig ment jobban a 280X OC-vel, mint a 950-el? Elvileg kb. fele fps-nek kellene lennie és minden beállítást butítani kellett volna. Gyk. alig lett butítva, néhol beesik, azt látom, de amúgy megvan a 60 FPS. Ezen kellene AMD-nek változtatni. Tesztprogik, játékok is "húznak" vmelyik oldalra, nyilván, hiszen rengeteg pénzről van szó.

    Írhatnám, h nem én választottam nV VGA-t, hanem a játékok választják nekem. :U

    [ Szerkesztve ]

    Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Új hozzászólás Aktív témák