Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZion

    félisten

    válasz Beretvás #13144 üzenetére

    Nem az áramról van szó, hanem egyrészt nem azt teszi, amit a beállítás alapján kellene, másrészt ezzel a meghajtó linux alól használhatatlan. De mindegy is, nekem az a véleményem, h MS nem egy user barát cég, soha nem volt, de most már agresszívan tolja a kretént, fullba. Neked megfelel, az jó, főleg, ha amiket használsz, azt nem zavarja.

    Nah, újabb rejtély... és az nem winfos:
    Kipakoltam a PC-s vackos-tárolós szekrényem. Két nagy szatyor cuccot kidobtam... dobozok, valamire jó lesz beltéri egységek, szar egér, szakadt kábel, szétment csati, etc. Erre kevesebb a hely, mint volt. Valahol a tömörítésben lesz a hiba :D

    Viszont van egy valag ventim, 2 HDMI kábelem (tudnám hogy, amikor a tv és a beltéri között is van, vettem anno mert nincs...), van még ramsünim, miegymás. Valaki keresett házat itt nemrég? Eladom, nagy az, pici marad.

    CPU egyelőre 1,25 V azt hiszem, és 3,6-on. Ram 1,345 V és 3000 MHz, kb. gyári beállításon. Nem sok tuning lesz, mert olyan 70%-tól már jön a Raijintek ventik hangja. Állítgattam rajta, mert ez elvileg mehet 60°C fölé, én meg ott már 40°C-től 100%-on tekertem... így jó. DC-n az alaplap a házventit le tudja kapcsolni, ez aranyos. Nincs boost, így indulásnak magasabb feszt kell adni, mint ventivezérlővel, de nem gond.

    Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Új hozzászólás Aktív témák