Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz Beretvás #13139 üzenetére

    Az érvelés hiba onnan kezdődik, hogy látszólag meg vagy róla győződve, miszerint amikor semmihez nem nyúlsz benne akkor megy úgy ahogyan kell, mert az M$ így álmodta meg és pont.

    A "bajok" nem onnantól kezdődnek vele hogy az ember megbojgatja.

    Azért az idézőjel mert ez ugye totál szubjektív mint az eseted is mutatja.
    Nekem nincs azzal semmi bajom ha egy user Marica néni üzemmódban nyomja a Winfosával, nem állok bele senkibe lépten-nyomon amiatt, h miért nem zavarja a rengeteg hót felesleges fos amivel ki van bélelve, szimplán csak tudomásul veszem a tényt miszerint vannak sokan akiket nem érdekel, nem zavar, teljesen jól elvannak vele így, hibamentesen.

    _DE_

    Ez nem a Win10 érdeme, ezen a ponton érdemes megállni és végig gondolni.

    El sem kezdem sorolni mennyi hulladék van benne amire semmi szükségem nincs, persze az már csak az én "becsípődésem" tudom, hogy zavar egy XBox App PC-n, vagy az akkumulátor töltöttséget figyelő folyamatok egy asztali PC-n, de mondom ezeket reggelig lehetne sorolni.

    Nyilván az adathalászatát nem lehet teljesen kiírtani, ebben amit mondasz biztosan van valami de attól még megpróbálja az ember tudod, mert zavarja és ami zavar az ellen próbálunk tenni, nem megszokjuk vagy beleszarunk mert ha így működne az ember vagy ez egy élhető út lenne akkor le sem másztunk volna a fáról.

    Hibrid alvás.., ez megint veszett fejsze nyele, főleg érvelésre, mert még vatta állapotában is sanyargatja a kevésbé "hozzáértő" felhasználókat, lásd egy példa.

    Nyilván nem írt azóta, ez volt a gond, alaplaposba postolva és persze hogy egy gyakorlottabb Win10 szelidítő jött rá, nem kellett időt rakni a keresésbe/BIOS-ba stb..

    Legyünk már meg békésen egymás mellett mi Win10 utálók és Win10 "jóvanazúgy"-ok, nyilván csak magamból tudok kiindulni de mindig csak akkor hozom szóba amikor valaki-valamilyen nyűgjének hangot ad (vagy legalábbis erre törekszem, azért megesik h amikor kivagyok miatta akkor behányok egy "Fos10"-et valahova :B ).
    Az életben nem szólitottam még meg senkit a fórumon aki közölte h neki semmi baja a Win10-el, nem éreztem kényszer h szembesítsem a szubjektív véleményemmel miszerint oltári igénytelen, nem törődöm és/vagy hozzá nem értő.

    Ebből kifolyólag elképzelni nem tudom, a másik fél/tábor miért érez kényszert állandóan megmondani a számukra szintén totál szubjektív "jóvanazúgy" örökzöldet, főleg olyankor amikor a napnál is világosabb, hogy két, a másik táborba tartozó delikvens próbál segíteni/ötletelni EGYMÁSNAK.

    Megint a habok.., szóval a lényeg annyi h állítom sokkal kisebb kihívás ellenállni a kísértésnek mint azt hinnéd, lazán kibírom hogy nem mászok bele a "jóvanazúgy" arcok világába, no offense de próbáld már ki hátha neked is sikerül vica-versa. ;)

    Béke

    [ Szerkesztve ]

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák