Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fahrii

    őstag

    válasz Anax #3380 üzenetére

    Nem szeretnék senkinek se a lelképbe tiporni ezzel a kijelentéssel, de vitán felül áll hogy az nv technológiailag előrébb jár és két termék közötti különbséget nem csak a raszteres teljesítmény adja, hanem számos egyéb tényező is. :U
    Egyéni felhasználói szokások természetesen erősen befolyásolhatják az összképet, de hát hány olyan user jön ide, aki pontos leírást ad az igényikről? Ennek hiányában azonban azonos ár mellett csak egy általános ajánlatot lehet adni, ami a fentebb említett fícsörök miatt csak a 4080 lehet. Annak ellenére is, hogy kevesebb a VRAM és raszterben pár %-al gyengébb.

    Ez viszont egy meddő vita, szerintem lépjünk tovább. Eredetileg arra próbáltam utalni, hogy nem feltételn éri meg azt a +15%-ot egy fokkal jobb hűtés és némileg magasabb TDP keret. Hetekig lehetett kapni Red Devilt 395-ért, illetve most van ezen az áron XFX is. Mind a kettő remek vétel ennyiért.

    #3383meri
    Tök jó ez a csatorna arra, hogy az ember összefoglalva lássa a kártyák paramétereit.
    Azonban személyesen egyik kártyát sem tesztelte, csak az összegyűjtött információk alapján ad egy konklúziót, amire kár alapozni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák