Új hozzászólás Aktív témák

  • BReal

    addikt

    válasz Create. #1867 üzenetére

    Techspot teszt. Ők 2% különbséget mértek. A TPU egyedüliként a tesztoldalak közül 12%-ot. Az összes többi kevesebbet. Leírtam már, hogy nálam mi a gondom a TPU játékválogatásával nem egyszer, ha érdekel, keresd meg. Így most azt a 2%-ot felvittem 5% különbségre ref vs. ref esetén. De tudod mit, legyen 8 vagy 9%. Alvin azt írta, hogy neki a 15%-os ugrás nem ugrás. Akkor egy 21-2% 30000-40000 Ft felárért a 15%-hoz képest?

    A leggyorsabb 2070 Superek kb. 6%-kal gyorsabbak a refnél. Az XT-nél ez kb. 4-5% (ASUS Strix esetén, a kisebbeknél minimális).

    Nyilván a driveres problémák szomorúak. És igen, nem kellett volna így kiadni. Jó lenne, ha minden hibátlan lenne. Ettől függetlenül egyrészt meglehetősen keresett az RX széria, másrészt tavaly vagy tavalyelőtt volt egy WHQL minősítésű Geforce driver, amivel konkrétan a Watch Dogs 2 vagy egyáltalán nem indult el, vagy instant crashelt. És az egy bejáratott szériánál (10-es) is meglévő probléma volt. De említhetném a Chrome-os videólejátszós bugot valamelyik driverüknél. Azok mennyivel normálisabbak?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák