Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
Fenyő
őstag
válasz DarthSun #75081 üzenetére
Egy német csóka nálam is érdeklődött priviben egy-két éve tán, hogy mennyiért eladó az Asus P5A-B, valószínűleg ilyen nepperek vagy nagyon elszánt retró gyűjtők lehetnek, akik látva a retró árak elszabadulását, olcsó alternatív forrásként tekintenek Kelet Európára.
envagyok Ti200-ért a 10K-val szerintem jól jártál, 5k körül láttam őket utoljára elmenni (bár az nem Asus volt), ha tudtam volna 10 éve, hogy így el fognak ezek a retró árak szállni...
PeachMan Szerintem telepíteni nem lehet úgy (esetleg himemx.exevellehet próbálkozni a config.sysben), 512-vel telepíted utána pedig msconfiggal beállítod, hogy max 512 megát használjon bármennyi is van a gépben ez a legbiztosabb vagy vannak 3rd party patchek hozzá, de ezeket sosem használtam, kérdezd Darthsunt, neki van 98 fétise
[ Szerkesztve ]
Nem küldhetsz privát üzenetet saját magadnak!
-
KROK640
nagyúr
válasz DarthSun #75081 üzenetére
Ne haragudj, csak kicsit kifakadtam, mert egy csomó ajánlat érkezik a GeF3-asomra, amit nem is akarok eladni.
Fura, hogy nem csak innen PM-ben, de emailben is kaptam már. (olyan mintha valahol hirdetve lenne csak ne mtudnék róla)
Tényleg mégegegyszer ne haragudjatok.Egyébként a retro árak is csúnyán elszálltak, magam is csodálkozom mit megkérnek 1-1 alkatrészért.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyomtató topik
- Autós topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Öregszem
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest