Új hozzászólás Aktív témák

  • FoxiestFox

    félisten

    válasz arn #99797 üzenetére

    Köszi!
    Most csak egy Thinkpad W701 van mellétéve balról, de az egyetlen retro gépem kerül majd az asztalra, ő: kép 1, kép 2.
    Már írtam róla itt, de: Intel Seattle-2 Slot1 lap, PIII 850MHz, Elsa Gef 2 GTS, V2 SLI, Vortex 2 SQ2500, SB16, Intel 10/100-as ethernet.
    Természetesen a mellékelt perifériákkal abszolút nem naptárazós vas. :D

    Ez ilyen 96-tól kb 2001-ig kiadott játékoknak lett építve. Szinte az összes játék, ami számomra retro és nosztalgikus, ebbe az időszakba esik.

    Ami még szintén ebbe a sarokba lesz az asztal alá pakolva az iiyama másik vga bemenetére kötve vga váltóval dokkolóstól, az két laptop, egy Thinkpad T60p XP-vel (PCMCIA Audigy 2-vel, hogy legyen hw EAX-om) koraitól kb közép XP játékoknak, illetve a már említett W701, Win7-tel, PCMCIA X-Fivel, ez a kései XP érától a Win7 éráig fed majd le mindent.

    A Ryzen gépemhez amin tényleg csak "újabb" címeket játszom, csak azokért fogok odaülni, ott az Eizo T966 van, amiből azért nem szaladgál már sok, igyekszem kímélni mert eldobom az agyam olyan képe van, és nagyon hiányozna, ha nem lenne.

    Eredetileg amúgy ezt a kis Sonyt szántam volna ennek a PIII-nak, de elkezdett haldoklani sajnos, gyakran kikapcsolgat, úgyhogy majd megy apróra hibásként. :(

Új hozzászólás Aktív témák