Új hozzászólás Aktív témák

  • DarthSun

    Topikgazda

    LOGOUT blog

    válasz envagyok #99059 üzenetére

    Nem olyan rendszerű a működése, mint amit leírsz, frontend, sajátgép jellegű, ahogy írtam, generál egy soundfont jellegű eszközt a gépen, melyre ugyanúgy rátölthetsz hangmintát, mint egy Awe, Live, Audigy kártyára, de nem szükséges hogy fizikailag ilyen kártyád legyen, lehet alaplapi, vagy akármilyen más típusú dedikált, csatolja hozzá a létrehozott szinti drivert, amire a szokásos SBK, SF2 mintákat rátöltheted.

    (#99060) Fücsök007 : 2. jelenkező regelve.

    (#99061) Bile Demon : 3. jelenkező regelve.
    A telepítés idejére kell megnövelned a konvencionális memóriát. Modern gépen elég kevés marad alapból, valójában maradnak egybefüggő területek, melyek használhatók UMB, HMA- ra, de nem enged feltölteni, nem látja. Az egyik lehetőség a hamis lapkeret, evvel megugrik szinte egy 486- osig a szabad RAM :

    device=c:\config\limitmem.sys 32

    rem new version EMS
    DEVICE=C:\config\HIMEMX.EXE /NOABOVE16 /X /X2MAX32 /MAX=32768
    DEVICE=C:\DOS\UMBPCI.SYS
    DEVICE=C:\dos\EMM386.EXE RAM
    DOS=HIGH,UMB,AUTO
    rem end new version EMS

    SHELL=C:\dos\COMMAND.COM C:\ /p
    DEVICEHIGH=C:\dos\SETVER.EXE
    DEVICEHIGH=C:\dos\IFSHLP.SYS
    SHELL=C:\COMMAND.COM C:\ /E:1024 /P
    LASTDRIVE=Z
    rem DEVICEhigh=C:\HXCD-ROM\LTNIDE.SYS /D:MSCD000
    STACKS=9,256
    SWITCHES=/F
    FILES=20
    BUFFERS=20

    (a dos 7.1 a root DOS könyvtárba másolva, a Win98 mappából)

    Másik 2 módszer : Qemm vagy Jeem- el managelni, gépenként változó hogy melyiket bírja, nálam a Zen a Jeem- et, a 775 meg a Qemm- et, fordítva rosál a mutatvány.

    Mondjuk a legegyszerűbb telepítés az lenne ha feltölteném az általam telepítettet, Te meg csak bemásolnád egy FAT32- re formázott SSD/HDD- re. Az egész drive elég nagy méretű már, de asszem a root+Win98 könyvtár átvitele elég lenne a sikerhez.

    (#99064) jokeph : jó kis gép :C , némelyik tesztben lenyomhatja a C2Duo- t, pld 3DM03 - a 8370 bőven 4GHz fölé hajtható. AHCI-IDE : arra a gépre talán jobb a DS-XP, az meg alapból csak AHCI on- al megy fel.

    A 3 test probléma nem megoldható.

Új hozzászólás Aktív témák