Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    válasz frescho #97697 üzenetére

    Annyira nem volt kreativ, hogy utana mindenki oket masolta :) en sose ertettem ezt a creative lefitymalast, azert tudtak jok lenni, mert olyan termeket tettek le az asztalra, ami sikeres lett. Arrol nem a creative tehet, hogy a dosnal kozvetlen tamogatas kell a kartyakhoz, es gyk ez betonozta be a helyuket az elso sikeres termekkel. A tartsd meg a visszafele kompatibilitast a dos kifutasaig megtartottak, ok is tudtak, hogy ez a kulcs mindenhez, de gatja az igazi fejlodesnek. Akkor valtottak, amikor a dos dobva lett - szamomra inkabb az a hihetetlen, hogy ezt sok gyarto nem fogta fel.

    Win alol mar mas a helyzet, ott a drv csinal mindent, es meg igy sikerult atmenteni a formajukat. Amit beneztek, azaz integralt hang piaca, folyamatosan ott kellett volna lenni minden arszegmensben.

    A gusnak annyit kellett volna tenni, hogy a gf1 melle egy sbpro komp codeket melle dobni, opl3al. Ha egy ilyen kartyaval jonnek ki 92 vegen, eladhato lett volna a hullamtabla, bar kerdeses ki tamogatta volna kozvetlenul a hwmix reszet.

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák