Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    válasz arn #96154 üzenetére

    Illetve meg egy nagy kulonbseg… dos alol szinte minden megoldas swes volt, a kep vegig, de lenyegeben a blaster is. Ez eloszor limitalt volt, de amikor szinte “korlatlan” cpu ero volt, olyan dolgokat is le tudtak swes programozni, amit addig csak hwesen erte meg. Vhol a gust is ez olte meg, a 14/32 csatornas hwmix nagy dolog volt 92 vegen, de 95re mar jobb minosegu es korlat nelkuli volt a modullejatszas swmixel, a guspnp lenyegeben nyitott ajtot dongetett 96ban (az mar csak hab a tortan, hogy az mp3 es a fulldigi hang is berobbant, nem kellettek a szereny hwhez kitalalt modulok es midi se). Ez persze a winnel meg a gyorsitokkal megvaltozott, de ott mar nem kellett nativ programozni a hwt.

    Az amiga500 szvsz zsenialisan kiegyensulyozott hw volt 87ben, a sw alapu pcnek akkor se lett volna eselye, ha elobb jon a vga/blaster, a pixel grafika, modul szeru hang libickolt az amigan - a korabeli tipikus pcs cpu keves lett volna.

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák