Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    válasz frescho #96152 üzenetére

    Szvsz egyertelmuen a blaster+vga kombo kellett, hogy jobb legyen, ez ugy 90re valt elerhetove, de mindig kell egy kis ido, mire a swes resze lekoveti a hwt. Amigan ugye mar megvolt a swes tapasztalat, es a fix hw miatt jobban ki lehetett hasznalni a korlatait - de 91/92re mindenkepp megvolt hw-sw fronton is a fordulat, ennel messzebb mar csak az elvakult amigasok mennek idoben (vicc volt, amikor 95ben is kardoskodtak az amiga mellett teljesitmeny szempontjabol, mikozben a pc mar ezt tudta [link]).

    A mikroszamitogepek swfejlodesi gorbeje a konzolokera emlekeztet, ehhez kepest a villamgyorsan fejlodo pc a 90es evekben toredek mod volt kihasznalva, gyk teljesen felesleges volt a hw korlatainak feszegetese, mert egyket even belul ugyis szepen futott a legvadabb elkepzeles is. Az amigat ki kellett hasznalni, de kellett jopar ev, mire megertettek, es zsenialisak az otletek, hogy probaltak az utolso cseppet is kicsikarni belole. De ez nem a hw, hanem sokkal inkabb a fejlesztok zsenialitasa mar, hogy elavult gepbol hasonlo szintet kihozzanak, mint pcn.

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák