Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    válasz frescho #87814 üzenetére

    Jah, de cyrixek nem az olcso szamitogepet akartak megteremteni, hanem egy utokepes procit gyartani, amiert el lehet annyi penzt elkerni, hogy ne csak foltozgatni lehessen a meglevot. Messze az azonos orajelu pentium fole araztak az elejen, csak ahogy nem ment a dolog, ugy adtak egyre lejjebb. Annyira “jol” ment nekik ez a 6xes tortenet, hogy csodbe mentek, pedig gyaruk se volt.

    A k6-2 meg jo volt, ha eppen olyan jatekot hasznaltal, olyan drvel, ami hasznalta a 3dnowt, es ami nem hasznalt semmit az agps ficsorokbol. Ez azert elegge leszukitette a kort, amugy azonnal 2/3, fele teljesitmenyu lett, mint a hasonlo aru es orajelu p2. A celeront meg ugye masfelszeresere tuningoltak, az amdn meg szinte semmit se lehetett tuningolni, annyira koppra voltak huzva (a 350et nem birtak a 333 helyett, ezert jott a 95mhzes fsb). Es a k6-2, amikor “utokepes” volt, egyaltalan nem volt olcso proci, csak amikor mar nem kellett senkinek sem.

    [link]

    [ Szerkesztve ]

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák