Új hozzászólás Aktív témák

  • DarthSun

    Topikgazda

    LOGOUT blog

    válasz KROK640 #85327 üzenetére

    Fent van a neten, idei frissítés. Megfelelő keresési szavakkal találatom lett az ISO- ra, és a szerkesztőt is mellékelik. Célirányosan felkészített XP váz is van de darabokra szedve, ahogy nézegettem(bár nem értem rendes mélységeiben, XP- re nem portoltam a DOS programozási tapasztalatom). Mellé van téve - a modern hardverek driverei, telepítő scriptek, inf- ek átírva XP- re. A saját készlete mellé még belinkeltek egy 30GB- os driverpakkot is, mely torrenttel szedhető le.

    A szerkesztő a root könyvtárába dolgozik, ha van ott XP ISO, akkor azt moddolja, ha nincs készít egy újat, a beállított paraméterekkel.
    Csak tanulmányozni kellett kicsit, a mellékelt magyarázatot olvasgatni. Valamint találtam egy emberkét, aki már szerkesztett vele RyZenre, tömören utalt rá mely modulokat érdemes aktiválni.

    Csodálkozom hogy a HOC- sek nem csaptak még le rá, nem látok sehol Zen vagy utolsó genes Inteles eredményeket. Vagy nem találták meg :U , én lennék az első aki összelapátolta az infok alapján :F

    Asszem azért képes szabályozni a procit mert a Win7/8.1 drivereket moddolták visszafele, hogy az XP elfogadja.

    (#85333) jokeph : megnézem ma asszem a 6600GT- vel, ha elindul a lapban ilyen régi kártya, esély van, a 8600GTS volt a legrégebbi amit próbáltam, az ment rendesen. Mondjuk a tuningnak nem annyira kedvez a mostani idő, a lakásban is kezd melegebb lenni.

    (#85338) KrenAtesz : 70 fok ilyen melegben a trioval, az jó. Szép eredmények, igazi kemény-(fél)retro.

    (#85339) MasterDeeJay : Inno mighty3d voodoo2 nem működött nem értem miért bár ez már 10+ éve volt - ezt elküldted anno nekem, nálam megy, ahogy már linkeltem is néha a 3DM99 eredményét, melynél magasabbat még nem láttam sehol.

    (#85340) jokeph : :C , a Xeonnal már közelítesz a csúcstartó eredményemhez, bár bizakodok benne hogy a Zennel feljebb tudom tenni a lécet.

    A 3 test probléma nem megoldható.

Új hozzászólás Aktív témák