Új hozzászólás Aktív témák

  • DarthSun

    Topikgazda

    LOGOUT blog

    válasz Bile Demon #78782 üzenetére

    Fekete Celeront a P2B- ben próbáltam, avval nem tudtam mit kezdeni, nálam is borult az eszme. Cseréltem P-III/500- ra, úgy ok lett.
    Szoftveresen pedig van ajánlásom az egész installra. Végén pedig felpakolom az UOSP- t is. Nekem így jó eredményt ad(persze csak ha hibátlan a vas is).
    Hétvégén pld a C2Duo- s Win98- ba belepattintottam a 6800GT- t, belőttem a drivert, majd bekapcsolva maradt jó sokáig, néha megnéztem valamit - teszt, hőfofok, alaprutin, DeusEx install+kipróbálás(igaz ezt XP alatt), mikor nem pötyögtem rajta, akkor meg ment valamelyik Quake vagy teszt, amit éppen visszaindítottam. És egész éjjel, nappal meg szunyáltam, Quake2- őt rajtahagytam loopbackban, HD felbontással. Semmi hibát nem produkált. Ezen a gépen éppenhogy az XP rakoncátlankodott, de megoldottam, stabil lett az is.
    Ugyanilyen stabilak a korábbi, kisebb teljesítményű gépeim is 98 alatt.
    Az SS7- el kell kicsit küzdeni, az kényesebb, de ha megvan a recept, hogy milyen driverrel szimpatizál, onnantól az is sima ügy.

    Annó...problémás vasak, nem megfelelő telepítés - emiatt terjedhetett el sztem a köztudatban hogy a 98 instabil, amit aztán nem lehet törölni az emberek emlékezetéből. Hiába csinálok én akármit, közlök részletes eredményeket, hiteles képmentéseket, futtatom a 3DMarkokat az összes tesztlépéssel...mintha nem mondtam volna semmit.

    A 3 test probléma nem megoldható.

Új hozzászólás Aktív témák