Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz Fred23 #78155 üzenetére

    Nekem az üzletelés, gépjavítás, telepítés később indult el, 2000-ben is csinálgattam már, de még ingyen / tábla csokiért. (ez egyébként annyiban hibás döntés volt, hogy sokan később is elvárták volna, hogy ingyen csináljam)
    2002-ben egyébként nagyon meg is szívtam, mert májusban eladtam a 466-ost, de sajnos nem volt még elég pénzem az áhított 1700-as Celeronra, úgyhogy több mint egy hónapig teljesen gép nélkül kellett legyek (rettenetes volt) ráadásul ennek egy része már belecsúszott a nyári szünetbe, utána meg meglett a gép, csak épp sajnos VGAra nem telt, így egy 2MB-os "Ati Turbo" nevű kölcsön VGAval voltam, és megállapítottam, hogy hiába a bika proci nem lesz nagy játszogatás, komoly visszalépés volt a TNT2 után. Nyár végére összejött pénzem a GeForce 2-esre, és aug 31-én meg is tudtam venni, a suli meg kezdődött. Nagyon (nem) örültem.
    A legjobb időszak ilyen szempontból 2003-2004 volt, akkoriban viszont nem gépre költöttem, mivel a széttuningolt Athlon XP-mmel úgy éreztem, hogy pénzkidobás lenne egy 754-es vagy egy 939-es A64, mivel előfordult, hogy ilyeneket reggelizett a gépem :D
    De jó volt másra a pénz, akkoriban sokat utazgattam (Balaton, Ukrajna, Szlovákia, Málta), meg pénzt raktam félre, ilyesmik.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák