Új hozzászólás Aktív témák

  • DarthSun

    Topikgazda

    LOGOUT blog

    válasz #68216320 #74278 üzenetére

    Lapfüggő. A grafikus biosossal xoptam egy darabig, de van ott jópár rejtett cmos set, amely bizonyos előbb levők enabledre állításával jön csak elő. Ha ezek enabledre váltanak, csak és csakis akkor indul be a secondary IDE port. A mezei felhasználó fokozott xopatása érdekében ezek kombináltan kettő főmenüben vannak elrejtve. Részletes útmutatót nem tudok adni, ha nincs előttem, nem is lesz mostanában - lévén hangsúlyoztam hogy most kizárólag Tua rendszer van fent, asszem sokáig.

    (#74283) alvaro : midenre +1 (bár a C64 és az Amiga kompatibilitásom 0, de olvasgattam róluk)
    A folytatás, na az egy egész más kérdés - nagyon-nagyon más, maga az architektura már látszott hogy a PC esetén sokkal jobban tervezett, átgondolt, pedig még multimediaban sehol nem volt, de aztán hirtelen robbantott.

    (#74284) : Nem tudom egyáltalán van-e értelme küzdenem a pci-os alaplappal?
    A sima, átlagos 486PCI lapok olyanok-amilyenek, de....kettő kiemelkedő lap VLB vs PCI küzdelme nálam eldöntötte, a PCI lazán nyerte a meccset - teljes teszt, pedig a régebbi tapasztalatok alapján a VLB győzelét vártam volna.

    ALL : egy hsz- t töröltem, ingyenes hirdetésre mutatott ugyan, azonban abban a csere is szerepelt, amely szigorúan tilos !!! szakmai topicban. A moderálás oka, mikéntje pedig nem publikus, tehát....mindezeket nem kéne megírnom, tehát ezentúl, nem magyarázkodok senkinek, bármilyen hirdetéses hsz, komment nélkül törlésre kerül, a 3. után pedig moderátornak megy automatikusan a statisztika. Kérem mindenki megértését, a szabályokat nem én alkottam, de mindenkinek be kell tartani.

    A 3 test probléma nem megoldható.

Új hozzászólás Aktív témák