Új hozzászólás Aktív témák

  • frescho

    addikt

    válasz Frawly #63470 üzenetére

    Van értelme az IGP-nek, csan nem így, mert a RAM erősen limitálja. Mondjuk ha HBM-et raknának mellé egy interposeren, akkor máris más lenne a szitu. Az Intel megcsinálta AMD GPU-t integrálva. Nem értem, hogy az AMD-nek ha megvan minden házon belül, akkor miért képtelen összehozni valami használható cuccot.

    Egy kalan a P4 és a Bulldozer. Magas frekvenciára tervezték mind a kettőt, de mindegyik elbukott azon ,hogy ezt nem tudták elérni és azon, hogy cserébe zabált. Nekimentek a falnak. Nem is értem, hogy az AMD hogyan tudott lemásolni egy hasonló buktát...

    Ontopic: Hege vámpírján lecseréltem a kondikat. Nem tudom megforrasztani ezeket a mákszemeket szépen, de a 4 darab 10uF-os kondit 22uF-ra cserélve stabillá vált a kártya. 5 óra Quake után bizton merem állítani, közben volt pár reboot test, mert azon bukott el eredetileg, de már stabil. A forrasztás csúnyácska, pedig próbáltam levegővel és pákával is. :( Felvettem pár játékot és benchmarkot, majd jól megvágom és közre adom. Ha ez megvan, akkor már csak a HDMI bracketnek kell megjönnie.

    Az asztal sarkán egy CD-rom pihen, remélem azzal kevesebb zsákutcába futok bele....

    [ Szerkesztve ]

    https://frescho.hu

Új hozzászólás Aktív témák