Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    válasz DarthSun #56798 üzenetére

    En neha elfelejtem :D kulonosen erdekes volt, amikor a zsir uj 2700x procit a hutocserenel kiszedtem, hogy a procisapka oldalara csorgott pasztat is normalisan letakaritsam, es visszarakva a foglalatba, elindult a gep. :DDD nah ott beszartam, hogy most vagtam agyon az egeszet, de szerencsere semmi baja. Az a legjobb, ha az ember kihuzza a kabelt, ha belenyul a gepbe, akkor nincs felreertes.

    Hasonlo okorsegre akkor emlekszem, amikor kb 2003ban az akkor meg eleg jo vasnak szamito 9700as radeonnal nem nyomtam be a cpu vizhuto blokk csovet rendesen, es elkezdett szivarogni a folyadek, szepen vegig a videokartyan es lecsorogva a haz aljaba. Mar csak az tunt fel, hogy kisebb tocsa volt a haz alljan. Es tulelte... eljen a desztillalt viz, az elejen meg nem vezeto. Kesobb a lesarkazas vedo eltavolitasaval es a gpu letoresevel sikerult ezt a kartyat az orok bitmezokre kuldeni.

    Amugy is erdekes idoszak volt, a sebteben cserelt athlonokat sem volt nehez elfustolni.

    [ Szerkesztve ]

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák