Új hozzászólás Aktív témák

  • krisz67

    tag

    Srácok tudnátok picit segíteni nekem?

    Van egy 486 os konfig, Win 3.11 for W-vel, és az lenne vele a bajom, hogy a hálókártyával nemigazán boldogul.
    NE2000 klón van benne, amit fel is ismer a Win, és telepíti is hozzá a megfelelő drivert viszont rákérdez az IRQ ra, és azt alapból a 3 ra teszi, miközben ott a COM portnak van az foglalva alapértelmezetten. És ha átrakom egy tetszőlegesre, akkor meg viszont elöször befagyott a loading screen nél a Win, de most meg megy, viszont hibaüzenetekkel bombáz, közvetlen a Win indulás előtt.
    [kép]
    [kép]
    Illetve a kilépésnél a rendszerből, hallom a logout hangot, de viszont befagy a rendszer, és csak hard resettel üzemel csak tovább.

    Második problémám: az egér. Van egy A4-Tech AM-5 egerem (DB9 csatis) és ezt nemtudom mivel kéne feltelepíteni? Mert drivert a neten nemtalálok hozzá. Win95 OSR2 és Me-n megy rendesen szépen.

    Harmadik problémám: RAM bővítés. Van két BANK az alaplapon, 2x4 slot, ebből elsőp bank van tele 16000kb RAM al, viszont ezt lehetne bővíteni, de egyszerűen nemismeri fel ha teszek bele bármilyen memóriát is, ha pl kiveszek a meglévőből, akkor meg nemindul el, csak ezzell a 4db al. Evvel lehet valamit kezdeni?

    Alaplap típusa: UM486/UM486SX v.(Rev.1.4)
    [kép]

    Köszönöm :)

    [ Szerkesztve ]

    Üdvözlettel: Rapi Krisztián

Új hozzászólás Aktív témák