Új hozzászólás Aktív témák

  • RexMaximus

    aktív tag

    válasz frescho #50230 üzenetére

    Ha jol emlekszem egy 10 szamuk volt. Talan ezzel egyutt megvan az osszes most nekem. Akkoriban talalkoztam vele, de csak egy lapszama volt meg. Mar akkor is nehez volt hozzajutni - elvittek a standrol :)

    Mitota retrozok amugy osszessen ketszer talalkoztam Cool-os magazinnal. Ugy tunik nagyon keves is aradt fent ezekbol. Masoknal se nagyon lattam.

    Mellekletek esetleg megvannak meg neked? Sajnos ugy alltalaban mellekleteket mar nem lehet megtalalni.

    CD GURU elso szamaira vadaszok meg. AZ elso megvolt nekem, megrendeltem ahogy megjelent. De sajnos elkeveredett :(. LBA Demo is azon volt, mennyit jatszottam vele :)

    Na ez hianyzik meg nekem :)

    (#50233) alvaro

    Poenezeknel a COV korabeli ujsagoknal, hogy a begepelt kodokba bel bele javitottak tollal - vlsz hibasak voltak. Milyen elmeny lehetett begepelni majd anyazni akkoriban :D

    MAS

    Belezavarodtam, hogy pontosan mikor milyen gepeim voltak ugy 96 elott evszam alapjan. Facebookon megtalaltam akitol anno Turbo Pascalt tanultam. Megkerdeztem tole, hogy mikor volt VLB-s gepe mert en nem emlekszem :D

    Szerencsere nem nezetett orultnek es vallaszolt :) - de sjanos nem tudta jol beloni O sem, igy nemtom hova forduljak...

    Lehet fateromnal futok egy kort, de O nem volt kocka igy mas dolgokhoz visszonyitva kell majd megprobalnom a kerdeseket.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák