Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
L4rs
tag
válasz Oliverda #4304 üzenetére
6-7 tizeddel több, mint a specifikációban ajánlott 400-asoké, de akkor is picit sok az a frekvencia is első ránézésre.
Mondjuk az én hőkiegyenlítő alulapkával ellátott GEIL RAM-jaim az előző tulajnál fesz emelés nélkül 490-et mentek max 43 fokon, de szerintem normális keretek között kicsi fesz emeléssel se mennének még 550-et se. Antituningbarát ( ) 3200+ Barton-ommal nem nagyon próbálkozom.
Viszont az időzítésük nagyon jó. 2.5, 3, 3, 6.bacsis, a tieid mit tudnak időzítésileg?
"Antituningbarát"-ot úgy értem, hogy lehetne húzni, de szegény nem nagyon bírja, mert gyárilag csúcsra van hajtva a technológia. Pár MHz-ért pedig nem szarakszom, mert mint tudjuk értelmetlen.
[ Szerkesztve ]
-
L4rs
tag
Multi CPU-ról jut eszembe. Valakinek sikerült SMP módban futtatnia Quake 3 Arena-t? Vagy próbálkozott már valaki vele? Nálam a pálya betöltés elején .exe hibát dob a picike.
-
L4rs
tag
Hogy csináltad?
Tudtommal konzolba kell beírni, hogy r_smp 1.
Én kétféle Q3A-val próbáltam, egyiken többé el sem indult a játék, másikon a pálya betöltésnél lépett ki, próbáltam patchelni, akkor is ugyan az.bacsis: Azok bézony nagyon jó RAM-ok.
De ha jól sejtem nem 2x1GB, hanem jobb esetben is csak 2x512MB.[ Szerkesztve ]
-
-
peti_s
addikt
Laptop-ban lehet két különböző EDO RAM-ot használni?
-
peti_s
addikt
Köszi, nekem egy 64 MB-os mellé kell keresnem, hardveraprón semmi, mogyorón is csak 32 MB-os van, úgyhogy majd kiteszek magamért. Egy 333-as K6-2 mellé kéne, én minimum még 1db 64 MB-ra gondoltam, keresek egyet ebay-en. Azt nem tudod hogy u.az-e a foglalat a 333-as mobile K6-2-nek mint a simának? Mert nézegetettem a netet, és elvileg u.olyan.
-
Ranagol_5
senior tag
Semmi hűtés nem volt rajtuk, ez a vicc! Megfogtam a chipeket, hogy majd forrók lesznek, de csak melegek voltak, hjah és nem adtam a ramnak plusz feszt! Gyorsan éjszakás után nekifeszülök és csinálok pár memória tesztet everestbe.
[ Szerkesztve ]
Sometimes I feel my self like a fuckin' monkey. | Irigylem a szüleimet. Nekem sose lesz olyan zseniális gyerekem, mint amilyen nekik van.
-
peti_s
addikt
Ez a K6-2-es gép. Vajon lehetne tuningolni?
-
Penyus
senior tag
Meghalt az erositom bruhuhu. Most vennem kell masikat, nem kolthetem a penzem mindenfele olschool hardverre
Retro is my religion -=- The past is my future -=- 80286 rulez!
-
-
őstag
Ohh. 80-as évekbeli technics erősítő, annak minden előnyével és hátrányával.
Én most egy ilyet pofozok helyre. Yamaha R-3. Lényegiben semmi baja, csak a szokásos "kipucolom előtte mielőtt eladom" történet. Ez is egy korú a technicssel, bár inkább picit öregebb. Itt még nem mindent lepett el az akkor divatos "csakazértis nyomógomb" dolog :] -
Penyus
senior tag
Wow, szexy vas! Az enyem 84-es evjarat, es meg idaig sose volt vele gond. Most egyszercsak elment rola minden. Mintha kihuztam volna. Es nem bizti, valamint beleneztem a nyakon se latszik semmi. De innentol en feladom, ehhez nemertek. Haver igen, majd valamelyik nap atviszem neki. Addig meg hadrendbe allitottam a vidi 6363s-t. Igazabol a DC2550es vidi hangfalakhoz az a tipushu cucc, nem is a technics.
Retro is my religion -=- The past is my future -=- 80286 rulez!
-
bacsis
Közösségépítő
Urak!
Vasárnap 13:00-kor tessen nézni a logoutot -
-
törölt tag
Már mindkettő MP... és megy is dualban.
Tényleg nem ördögi dolog, csak nem alumíniumos gittel kell próbálkozni. Valószínűleg eddig ezzel szivattam magam...
Az eljárás egyszerű. Kell egy kis poliészteres gitt és ezüst vezetőlakk. Összekevered a gitt két komponensét, majd egy gombostű hegyével belegyömöszölöd az L5 híd utolsó lyukába. Megvárod míg megkeményedik, utána levágod késsel amit lehet. Utána megkaparod a gombostűvel, hogy egy pici gödör maradjon, majd a gombostű fejével odapöttyentesz egy picit a lakkból. Végül letörlöd ami a proci felületén marad. Ennyi. Nagyító nélkül szinte észre sem venni a különbséget. ( Baromi pici az a lyuk. )
-
törölt tag
-
Ranagol_5
senior tag
válasz #95904256 #4345 üzenetére
Milyen ECC DDR-eket támogat? Anno én is csináltam haveroknak szorzózár feloldást, mivel én voltam az electrotechnika tanonc és biztos kezem volt, tényleg nem nagy ördöngőség, ha rájön az ember a nyitjára.
Penyus! Régi Mac-ed van-e? Mert találtam a régi pincénkbe (nem is emlékeztem rá, hogy van nekem ilyen) egy külső mac CD-ROM-ot. Ha érdekel, majd megnézem pontosan a tipusát, meg csinálok róla képet.
[ Szerkesztve ]
Sometimes I feel my self like a fuckin' monkey. | Irigylem a szüleimet. Nekem sose lesz olyan zseniális gyerekem, mint amilyen nekik van.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest