Új hozzászólás Aktív témák

  • Exian

    őstag

    Ilyenkor örülök, hogy egy mamutintézmény kellős közepén dolgozom. Az egyik intézményegységünkben nagy selejtezés kezdődött, az első rakomány, kiszórt holmi már nálam landolt, válogathatok :D Ebben a pakkban még nincs semmi érdekfeszítő, bár van 1-2 ezer éves golyós egér, ami nekem mindig nagy kincs, bár nemrég említettem, hogy kaptam közel 100db muzeális egeret, de azért mindig jól jön. Meg találtam rögtön egy 6.4G-s Quantum diszket, vonalkódolvasót, miegymást. Lesznek komplett gépek is állítólag.

    Amit viszont nagyon sajnálok, hogy kb. 3-4 éve nem voltam észnél, amikor ment a 20 évnél régebbi eszközök, gépek leselejtezése és elszállítása :( Sajna olyan időszakban volt, amikor vizsgákra jártam meg minden egyéb elvitte az időt, energiát, és mire észbe kaptam, mindig már csak azt láttam, ahogy tolják ki a raklapnyi holmikat az elszállítást végző kocsihoz :( Pedig ott aztán voltak érdekes gépek, monitorok, egyebek. Sajna mostanra már eltűnt minden igazi régi kincs. Pedig olyan helyen voltak tárolva a cuccok az elszállítás előtt, amihez hozzáférésem volt és lehetett is volna turkálni, mivel nem volt konkrétan nyilvántartva, hogy mik voltak a cuccok között, a legtöbb dolog papíron már rég nem is szerepelt. Jött egy vállalkozó és vitte, ami volt/maradt.

    SZERK.: most nézem, van egy komplett gép is a csomagban, egy teljesen fullosra szerelt, AT szabványú PIII deszka, egy Celeron 500-as CPU-val, 128MB rammal, hang-, háló, PS/2 bővítőkártyával és a többivel. Ehhez hozzá sem kell nyúlni, mehet így ahogy van majd a kiállításra :) Jó kis retrós, MHz LED kijelzős házikóban. Remek :) Annyi, hogy szerintem beletolok egy komolyabb PIII CPU-t, amit még max. visz a lap, na meg belemegy 512MB-nyi ram.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák