Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gban
Közösségépítő
válasz Peter789 #24698 üzenetére
P2 celeron - de, a cache nélküli az borzalmas volt, akár túlhajtva, akár alapon.
Ami jó volt az a 450-re húzható 300A, a sebesség miatt is meg a 128 KB cache miatt is.
Szerencsére elég hamar kiismertük a nem-A cache nélküli csodák sebességét, óvakodtunk is tőle mint a tűztől.[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
válasz czundermák #24697 üzenetére
Szép lap!
Nekem szürkébe volt 2 soltek lapom a hozzá passzoló szürke mx400-al, nem nagy szám, ez a fehér sokkal szebb!
Jól látom az egy ref Geforce2 ultra, már csak azért is raknék bele valami csúcs videókártyát. PCIe-AGP átalakítóval 290x-et , 3x1gb sd ramot, 4 vincsis raid0-t, felhúzva benne 1.4S 2ghz-re vagy tovább és mehet a krájszisz maxon. -
zoltanz
nagyúr
Remélem egyszer előkerűl a régi Midi zenés gyűjteményem, valamelyik CD-n az ~1000 db közűl (abban is valamelyik alkönyvtárban) ott van. Pedig jó zenék voltak abban a minőségben pl notit hangszórón elduruzsolt halkan (Jean Michel Jarre és egyéb előadóktól több száz felvétel stb.)
-
Fenyő
őstag
válasz Peter789 #24698 üzenetére
A K6 3D a K6-2 szinonimája, még a win98 is (meg a DX6.x) K6 3D-nek hívja a K6-2-őt (de pl itt is meg van említve a másik neve), a K6+ 3D meg a K6-III-at jelenté ezzel az analógiával, gondolom eredetileg ilyen névvel fejlesztették, de később vmilyen okból a K6-2/III név mellett döntöttek.
[ Szerkesztve ]
Nem küldhetsz privát üzenetet saját magadnak!
-
válasz MasterDeeJay #24702 üzenetére
Jelenleg azon ügyködök, hogy sikerüljön benne állítani a szorzót.
Black Pearl, VP6 és a TUSL2C, este megnéztem még a mezei ST6 is gond nélkül veszi a feladatot, szegényem ez valamiért megragadt ott, hogy nem engedi azt a 7,5x semerre állítani.
Érdekes mert a BIOS verziószám megegyezik az ST6-on találhatóval, ezért is vagyok tanácstalan vele.
Bip kapcsolókkal sem hagyja magát, úgyhogy jelenleg töröm a buksit, mit tudok még vele elkövetni, hogy sikerüljön.
Pedig szép darab az az ES, TUSL2-ben ment 1400-at.CPU tálcák és bővítő kártya állványok: http://bit.ly/3tOpQyO
-
Peter789
senior tag
igaz, picit elcsúsztam - a sima K6 még csak MMX-et tudott, a 3DNow! a K6-2-vel jött be...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- AquAgorA ...Pál apostol nyomában: http://fleettracker.eu/index.php/component/aquagora
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz czundermák #24705 üzenetére
Leguccsó bios van fent?
Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon
-
válasz MasterDeeJay #24702 üzenetére
RAM-ból csak 512M- át kezel az ST6 összesen, sajnos.
A 3 test probléma nem megoldható.
-
snake1977
őstag
Találtam egy jó kis oldalt, lehet hasznát fogjátok venni, ha elhagytátok az eredeti telepítő lemezetek kódját
[link][ Szerkesztve ]
...BRSZK...10...coming soon... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official
-
Ranagol_5
senior tag
Már szerintem retro kérdéés, de azért offba rakom. Valakinek nincs vista 64 bites drivere egy HP laserjet 1000 series-hez? HP-ék törölték ugyanis..
Sometimes I feel my self like a fuckin' monkey. | Irigylem a szüleimet. Nekem sose lesz olyan zseniális gyerekem, mint amilyen nekik van.
-
zoltanz
nagyúr
Kellemes karit a topiklakóknak és mindenki másnak!
-
félisten
-
Ranagol_5
senior tag
HP Laserjet 1000-hez. 32bit alá meg lehet csinálni windows xp driverrel, de 64 alá sehogy sem. UPD-vel sem megy, se pcl5-el se pcl6-al.
Sometimes I feel my self like a fuckin' monkey. | Irigylem a szüleimet. Nekem sose lesz olyan zseniális gyerekem, mint amilyen nekik van.
-
gban
Közösségépítő
válasz Ranagol_5 #24722 üzenetére
HERE IS AN INTERESTING, AND QUITE POSSIBLY SIMPLER, SOLUTION IN THE POST BY "Los 15", IN:
http://h30434.www3.hp.com/t5/Printer-All-in-One-Software-and/Windows-7-and-HP-Laserjet-1000/td-p/129513/page/4
IF YOU ALREADY HAVE THE LASERJET 1000 INSTALLED IN AN XP SYSTEM, SEE POST BY erpp, IN:
http://h30434.www3.hp.com/t5/Printer-All-in-One-Software-and/Windows-7-and-HP-Laserjet-1000/td-p/129513/page/5
Fentieken kívül egy video
Postázást nem vállalok.
-
-
snake1977
őstag
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨*
¨¨¨¨¨¨¨¨¨**
¨¨¨¨¨¨¨¨¨*o*
¨¨¨¨¨¨¨¨*☺*o*
¨¨¨¨¨¨¨***o***
¨¨¨¨¨¨**o**☺*o*
¨¨¨¨¨**☺**o**o**
¨¨¨¨**o**☺***☺*o*
¨¨¨*****☺*o**o****
¨¨**☺**o*****o**☺**
¨******o*****☺**o***
****o***☺**o***o***☺*
¨¨¨¨¨____!_!____
¨¨¨¨¨\\_________/¨¨...BRSZK...10...coming soon... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official
-
Ranagol_5
senior tag
Igen, ezeket próbáltam, nem ment, meg nem nincs barátnőméknél xp-s gép, amin folyton lehetne a nyomtató. Így az a megoldás született, hogy windows 7 32bit + pae patch, arra jó az xp-s driver.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz Ganz-[HUN] #24727 üzenetére
Hátakkor boldog karácsont mindenkinek még1x.
Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon
-
-
Turulbir
tag
-
Sanchez638
addikt
Mindenkinek Kellemes Ünnepeket
[ Szerkesztve ]
Számom az adatlapomon.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz Sanchez638 #24734 üzenetére
wouw Videoton tuner. Papinak is van egy. nagyon fasza.
EDO? jó 5let.
-
Sanchez638
addikt
válasz Ganz-[HUN] #24735 üzenetére
jaja Videoton. Fán: notesz sd ram, p4 megskalpolva, edo
[ Szerkesztve ]
Számom az adatlapomon.
-
válasz Ganz-[HUN] #24735 üzenetére
Sokáig hajtottam én is, elég jól szól, persze a mostani Kenwood már más kategória, kissé jobb a Vidinél.
-
Bacsis megőrizte ezt a legendás lapot és átpasszolta nekem( Octek Hippo15 ). Akosf ebben hajtott egy Am5x86- ot 200MHz- en, biztosan emlékeztek rá.Még a 40n - ós 64M- ás EDO is benne van ugyanúgy ahogy Ákos használta.Ebből Cx5x86- al vagy PODP- vel csúcs Socket3- as gépet fogok építeni.
Képek: [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
zoltanz
nagyúr
Milyen jó kis masina, noti lehet ez: Toshiba Satellite 2805-S402 (Pentium 3, 128 MB RAM, Geforce 2 Go 16 MB.). Amúgy a GPU létezik 32,64 MB-os változatban is.
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok.
Nekem van egy szerintem retro gépnek mondható konfigom,amibe 1gigás HDD van,valami 80-90MHZ-es K... CPU,a memóriát meg meg sem tudom mondani,mert a foglalatból sem mertem kivenni.
Windows95 fut rajta,az újabb bill+egér nem jó hozzá,viszont nekem kompletten meg van hozzá mindenem,még monitor is.
Az lenne a kérdésem,hogy tudnátok e nekem mondani egy olyan programot,amivel meg tudnám nézni a gép pontos paramétereit,és fut win95-ön?Meg van egy Albacomp D22ES laptopom,ez k.b.9 éves,ez is működik rendesen,meg szerintem akkoriban ez csúcsgép lehetett.
Ezzel meg az a problémám,hogy elvittem szerelővel kitakaríttattam,meg elvileg újra pasztázta amit kellett,de bekapcsolás után pár perccel,a ventillátor magasabb fokozatba kapcsol,és ritkán halkul el,akkor is kis időre.
Szerintetek ez normális,vagy valamit lehet vele csinálni?
Előre is köszönöm a segítséget. -
-
-
Fenyő
őstag
válasz perge666 #24747 üzenetére
Vagy aida32-höz explorer frissítés (ilyen gépen inkább lassítás ) sem kell, egyébként K5 -ből 75-ös meg 90-es van 80 nincs.
Nem küldhetsz privát üzenetet saját magadnak!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Autós topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest