Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Ne is mondd, az összes ilyen csalás elleni védelem eddig arra volt jó, hogy engem mint legálisan, tisztességesen játszó játékost szivasson
Aztán van olyan játékom, ahol simán van egy rakás csaló, pedig elvileg van ellenük védelem ...Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz DarthSun #110297 üzenetére
Sokáig én is betárcsázóssal/ISDNel voltam, de nagyon benne voltam a netek világában. Annak ellenére, hogy nálam "sokáig"* nem volt ADSL meg UPC, azért folyamatosan követtem ezekkel kapcsolatos történéseket. Meg a városi haveroknak volt ilyen netjük. UPC meg 2006-2007 körül jött ide, a forgalomkorlátja és az ára miatt nem volt opció, amúgyis szerettem az ADSL-t akkoriban és elégedett voltam vele.
Aztán 2012-ben lett UPC-m, mikor 30MBitet adtak hai 3200ft-ért, az ADSL-en meg az akkor már 16-ról 4-re visszabutított netért, telefonszámlával együtt 10+ ezer ftot. Aztán onnan átkerültem a Vodához, de nem vagyok velük elégedett, nagyon komolyan gondolkodok, hogyha hazajöttem Ausztriából, akkor jöhet a T optika. Ez a net amim jelenleg van, úgysem lesz gyorsabb 500/22Mbitnél, mivel kb ennyi a technológiai határa. Cserébe jó instabil.* Sokáig... akkor úgy éreztem, de jobban visszagondolva már egy 2008-as cikk alapján igaz volt akkor, hogy az országban bekötött ADSL-ek ELSŐ 25%-ban ott voltam, a faluban meg konkrétan a második ember voltam akinek ADSL-e lett.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Pista0001
addikt
válasz KROK640 #110302 üzenetére
A 30 gigás korlát szerintem teljesen élhető volt, főleg azért az árért. Én Chelloval kezdtem otthon, a dsl nem volt alternatíva nekem, mert telefon előfizetés is kell hozzá, összességében túl drága lett volna. Aztán amint lehetett, váltottam Digire, azért az más liga.
-
Nem tudom miért nem emlékszem erre. Lehet valamivel még előbb volt nálam és akkor még nem volt a szerződésben ilyen.
De az is lehet, hogy volt, csak egyszerűen csak nem értem el a limitet soha.
Akkoriban a LAN partyk rendszeresek voltak, offline megvolt minden.
A gyors net azért kellett, mert kellett valaki aki megkreálta a multi játékot és eléggé stabil is volt.sidi, DarthSun:
Köszönöm!
Nem is gondoltam, hogy ekkora népszerűsége lesz a témának.
Az imagedisk nekem általános proginak tűnik. Szerintem bármilyen floppyt lekezel. Kislemez meghajtóval még nem próbáltam.
Az engem is érdekelne, hogyan lehet a floppy lemez előző, már felülírt tartalmát visszakövetkeztetni. De mivel az aktuális adatok leszedése is nehézségekbe ütközik, erre kevés esélyt látok[ Szerkesztve ]
-
Czo
őstag
Ejj pedig, ebben az elso idoszakban, irigykedtem az ADSL-es emberekre (nalunk nem lehetett ADSL), mert rendszeresen ujra elo-elokerult az ISDN, pont a mennyisegi korlat miatt. Egy RedHat 7.1-es Linux aszem 2+1 (rendszer+powertools) CD volt. Egy CD-nyi telepito letoltheto volt 2-3 ejszak alatt, igy kb masfel het alatt letoltheto volt, mig UPC-t hasznalva masfel CD elvitte volna a korlatot.
-
KROK640
nagyúr
válasz Pista0001 #110303 üzenetére
Azért megjegyzem, hogy a korabeli hozzászólásokat végigfutva, a Chello és a Chello plus volt a korszak legdrágább lakossági internetelőfizetése.
Akkoriban viszont - most magamból kiindulva - még a 15-17"-os monitoron szóba sem jöhetett, hogy egy filmet ne SDben nézzünk (650-700MB). Ha hébe-hóba valami csak DVD-n volt elérhető azt is letöltés után gyorsan átkonvertáltam, a DVD formátumot nem szerettem, mert alig láttam a különbséget az SD-vel, de a film 7× annyit foglalt, ami tárolási és mozgatási szempontból is problémás volt. Asztali DVD lejátszóm meg sosem volt, így ez sem volt szempont.
Az átlagos játékok 1-2 CD-n jelentek meg ami 700-1400MB, és akkoriban még főleg igaz volt, hogy hosszútávú kapcsolatban éltem a játékaimmal (jobban megnézve 1-1 kivétellel ma is igaz ez) így egy játék hónapokig elég volt.
Ha ebből a perspektívából nézem a 30GB 42 vagy legalábbis 21db filmre elég volt havonta, ami akkoriban bőven jó volt. (és mondjuk minden hónapban tárolni ezeket sem lett volna könnyű, bár állandóan írtam a DVD-ket, de a cikk írásának a pillanatában még asszem csak 2×120GB HDD-m volt).
A helyzet akkor árnyalódott volna nekem (ha Chellom lett volna) mikor 2005 elején öcsémnek külön gépe lett, akkor ugyanis, a játékos ízlés után szép lassan a filmes is kezdett elválni, plusz ő a közös multik miatt rengeteg hangkapcsolatot is fentartott. És ekkoriban mértem rendszeresen az adatforgalmunkat, a 30GB-ba ezután már kb sosem fértünk bele, de nem ritka volt, hogy 60GB-os keretet is elértük ketten együtt. Ami - lévén ADSL - nem érintett minket.
Ami viszont még a Chello forgalomkorlátjában nagyon jó volt, hogy csak belassították az embert, de plusz díjat vagy kikapcsolást nem vont magával, és végülis email/fórum ilyesmi elment 128/64K-val is, pláne, ha nem volt időbeli korlát.Ezzel szemben Szlovákiában nem volt ilyen jó a helyzet, főleg vidéken. 2005-ben egy kisebb szlovák netszolgáltatónak dolgoztam (W-system), ahol a következők voltak a csomagok :
64/64K - Limit 1GB
128/128K - Limit 3GB
256/256K - Limit 5GB
256/256K - Limit 10GB
és Anetta egy csaj aki külön fizetett (a csúcs csomag kb dupláját) 256/256 - nincs limit.A durva az, hogy ezek a csomagok, akkor drágábbak voltak, (egy ft-ban nomiálisan alacsonyabb szlovák bérszint mellé) mint itthon a hivatalosan korlátlan ADSL csomagok, ahol addigra az 512 volt a belépő, és 2Mbited is lehetett akár (nekem pedig 1Mbitem volt).
Ez persze vidék volt, mi két faluban szolgáltattunk, és azért ilyen volt, mert egy 1,8Mbites vonalat kaptunk Pozsonyból (javarészt egy olajvezeték alatt jött, de volt ahol a vasúti sín alatt) amit aztán a központból osztottunk szét, és ilyen sebességek is csak azért mentek, mert - mint minden internet szolgáltatónál - az volt az alapfeltételezés, hogy egyszerre soha senki sem akarja a maximális sávszélt kihasználni. Esténként ígyis voltak gondok, mikor sokan hazamentek, főleg mikor elkezdtek feljárni egy új videó megosztó oldalra, egy bizonyos youtube-ra.
Pozsonyban másabb volt a helyzet, ott a UPC akár 768-as netet is adott akkoriban, bár még mindig a nominálisan alacsonyabb szlovák bér mellé, drágábban mint itthon (az akkor már 1536, vagy 3072-est).
Az igazi nagy dobás akkoriban a svéd UPC volt, ahol 10Mbitet is lehetett lakosságilag rendelni, ráadásul a magyarnál is olcsóbban.
Meg a másik nagy dobás a berobbanó Digi volt, ahová a legjobb haverom el is ment dolgozni, miután a szlovák társaságnál leköszöntünk, lehet, hogy akkor nekem is ebbe az irányba kellett volna menni, de kicsit más utat választottam. (Számtech boltba mentem dolgozni)Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Pista0001
addikt
válasz KROK640 #110307 üzenetére
Digire 2007. augusztusban váltottam szerintem, amikor 1 szobás panelból 1,5 szobásba költöztem. A korábbi társasházban nem volt még Digi, úgy rémlik a másikban már igen, és nem kellett a UPC-vel költöznöm. A Chellora alapvetően egyedül voltam, volt egy lakótársam, de ő gyakorlatilag csak böngészett/fórumozott. Akkoriban a filmek vitték a sávszél nagyját. Asztali DVD-m speciel volt (pont a UPC révén, ajándék volt a bekötéshez), de divx-es, úgyhogy átlag 6 film ment 1 DVD-re, ês aztán az 55 centis tévén néztem meg őket, nem a 17 colos monitoron.
Pontosan nem emlékszek a korabeli viszonyokra, telefon bekötéssel, előfizetéssel biztos nem lett volna olcsóbb a dsl, mint a Chello. Társasházban a UPC-nek semmit se kellett fizessek plusszban. Nyilván, akinek amúgy már volt telefonja, és azt nem számította bele, annak akár lehetett olcsóbb is a dsl, illetve nem tudom, családi házasövezetekben hogy ment a bekötés.
Nem is tudom, hogy "próbáltam-e", lassítás után mennyire élhető...
[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
válasz Pista0001 #110308 üzenetére
Nekem a Digi itt mai napig nem elérhető, pedig már a 2000-es évek végén láttam, hogy az lenne nekem a legjobb. Főleg nagy feltöltési sebességét irigyeltem, de a down is tetszett. 2000-es évek közepén akkori barátnőmék lépcsőházában hirdették, 10-20Mbites feltöltéseket akkor, mikor én letöltésben nem értem el annyit, és mindezt az én netem árának feléért. Sokat is arányjavított nekem a csaj
A filmeket akkor te is lekonvertáltad DivX-be ahogy én Emlékszem nekem emiatt volt nagyon fontos egy HT-s CPU, később meg inkább 4 magos. (mondjuk a 4 magos Phenom 9500 és a 2 magos HD3870X2 CPU+GPU kihasználó konvertálásokban már nagyon ütött a maga idejében).
Igen, a telefont (és annak bekötését) is hozzászámolva, már lehet, hogy pariban volt a kettő. De nekem pl azért nem volt lényeges, mert szüleim ragaszkodtak a dual ISDN adta két telefonvonalhoz (munka miatt kellett faternak az egyik vonal, muter meg állandóan cseverészett a másikon), ráadásul a matáv/Té emiatt az ADSL-re kedvezményt is adott, így valahol a közepes Chello árában jött nekem az 1Mbites (később 2, majd 8) Mbites ADSL, két telefonvonallal. Ráadásul én nekem csak az ADSL részt kellett fizetni, a telefont nem is, szóval még olcsóbban is megálltam, mindezt forgalomkorlát nélkül. Cserébe szarabb volt a feltöltésem.
A másik jelentős ok pedig az volt, hogy míg ADSL-t 2004 dec 28-án szereztem, addig UPC csak 2007-ben jött a faluba, így "elkésett". Ennek ellenére jó volt, mert 2012-ben tudtam rájuk váltani amikor a Tré már vállalhatatlan netet adott (4Mbitet is alig tudta stabilan, havi 8K-ért, a UPC meg 30Mbitet adott 3200ft-ért).
Aztán, hogy a történelem ismét forduljon, a manapság UPC-ből Vodává, és Lölő internet szolgáltatójává avanzsált, rommá züllesztett infrastruktúrás vacakkal vagyok nagyon eléegdetlen, az árat folyton emelik, miközben hónapok óta szenvedek a connect-disconnenct-connect-disconnenct-connect-disconnenct-connect-disconnenct-connect-disconnenct (mindezt kb 1-2 mp-nként) problémától. Százszor jelentettem nekik, néha megjavul egy időre, de végeredménybe véve max pár napon belül mindig visszatér kora tavasz óta. Arról nem is beszélve, hogy csak idén volt két négy napot is elérő kimaradásom, meg két olyan ami egy nap körül volt. Szóval érik a T-re való váltás (Digi rendületlenül nincs, de jobban belegondolva ez nem csoda, hiszen családiházas övezetben még ígyis jelen van két nagy, ebből az egyik optikával). Már csak azért is, mert ez a technológia amivel a mostani netem van, már elérte a határát, és hír sincs arról, hogy fejlesztenének.Most nem tudom, hogy milyenek a szlovák viszonyok, de a 2000-es években nagyon durván előttük jártunk ebben a kérdésben. Sőt, ha van valami amiben (élelmiszer árakon kívül) megelőztük Ausztriát, akkor ez, ott jellemzően még mindig 100Mbit körül karistolnak, bár ott a terep is kicsit bonyolultabb. (Németországban 2020-ban, igaz elszórt hegyi tanyasi területen meg kemény 3Mbitem volt, fogtam is a fejcsim, mert akkor itthon már 500Mbiten toltam)
Egyébként a jobb nethez már gép is kell rendesen. Egy haveromnak 1/1Gigabit van (Digi) de egy C2Q + 8GB RAM + HDD + HD8470 konfigot használ napira, és néztem amikor tölt, a közelébe sincs a gigabitnek, de a gépe mégis gy néz ki mint amit 100%ban leterheltek, mert a gép nem is bírja. Sőt, ha HDD-re töltök, akkor nekem mikor elkezd folyamatosan írni, akkor nagyjából egy 350MBbitet tud tartani stabilan.
-
-
arn
félisten
válasz KROK640 #110311 üzenetére
Ausztria, kapsz gyorsabbat, csak fizesd ki. Bar ahogy nezem mar alig van kulonbseg, de nincs szuksegunk gyorsabbra. De arra emlekszem, hogy otthon vmi 10 eur sem volt a gbit, itt meg vagy 80 volt.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
-
-
arn
félisten
válasz DarthSun #110314 üzenetére
Igen, elirtam. Retroban kicsit felremennek a mertekegysegek
A fizetesek magasabbak, de a koltsegek is, az itteni minimal havikoltsegek otthon egy csaladnak messze atlag feletti bevetelt jelentenenek.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
-
sidi
tag
válasz DarthSun #110316 üzenetére
Sziasztok!
Ismét egy 386-os tápegység takarítás és ellenőrzés: [kép] [kép]
Kondenzátorok jók még, a primer puffer 150uF / 400 V,
mértem, hogy most 135 uF (-10%) és 0.34 ohm az ESR.
Egész jól bírja az éveket ez is.Ez egy AUVA 386SX.
Sajnos az alaplapot kinyírta a gyilkos Varta akku, így került hozzám, én vettem ki.
Szinte menthetetlen, félrerakva majd a nyugdíjas időkre. [kép] [kép] [kép]
Megjegyzem itt az alaplap ajándék volt, csak a házért fizettem,
de ebben is van élet, POST kártyával néztem, hogy van rá esély, hogy majd menni fog.
Majd egy kis 386DX lap lesz benne, az is szintén javított, szóval illik hozzá.[ Szerkesztve ]
"Csak a Puffin ad Neked erőt, és mindent lebíró akaratot." Bud Spencer, 1981
-
-
félisten
Ez valamiféle fake proci?
Ugyanitt keresek embert aki szeret kondit cserélni alaplapokon.
-
KROK640
nagyúr
válasz DarthSun #110314 üzenetére
Miért, Cipruson meg 60 €ur volt az 1Mbit, igaz 2015-ben. Itthon (akkori árfolyamon) 10 eurért volt 30Mbitem.
#110315 arn : két héten belül megleshetem ismét személyesen is. De amúgy 300Mbit azért még mai szemmel is rendben van szerintem, hacsak nem SSD-re tölt az ember, akkor már úgyis a HDD kezd a szűk keresztmetszet lenni egy olyan netnél.
-
KROK640
nagyúr
válasz FoxiestFox #110319 üzenetére
Miért lenne fake proci? Miből gondolod?
A sorozatszáma alapján (ami first lookról is látszik amúgy ahogy ránézek) egy nagyon szarul tuningolható kései (erezetes) Barton 2800+.
Már tipikusan abból a korból, mikor az XP-k a legszarabb anyagból készültek. A Tbred B korszakról és a Bartonokról egyértelmeűn elmondható, hogy az elején voltak jók, aztán egyre silányabbak lettek tuning szempontból.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Pista0001
addikt
válasz KROK640 #110309 üzenetére
Igyekeztem divx-et tölteni alapból. Később, már digivel inkább a 2 CD-s BD ripekre hajtottam, ekkor már a gép volt a tévére kötve svideo kábellel. Sok filmet tömörítettemm újra vagy konvertáltam át később h264-re, úgy kevesebb helyet foglalt. Nem hajtott a tatár, elvoltam a 939-cel 1 magon, majd a nem túl acélos 2 magos Athlon II-vel is, de azért jól jött a Lynnfield 4 maggal. Más dimenzió volt.
A hanyatló nyugaton nekem most 18/1,5 Mbit/s dsl van. 12 éve, amikor kimentem még ez volt az általános, később kezdett az optika elterjedni. Magyarországon 200/mittudomén digi van, a legkisebb csomag, teljesen elég az itteni felhasználói szokásaimhoz. Kintre kéne az optika, de sajnos nincs, mert a társasház nem tud megegyezni senkivel, hogy a házbeli hálízatot kiépítse. 4 telken nincs optika az egész városrészben, ez a társasház az egyik, a másik egy hamarosan átadásra kerülő épület, meg van még 2 családi ház, ahol - gondolom - a lakóknak nincs rá igényük.
-
félisten
válasz KROK640 #110321 üzenetére
Köszi.
Csak gyanúsan kevés infót találtam róla az azonosítóira keresve, míg más Athlon XP-ket általában adatlappal együtt kidob a google azonnal.Ingyengépben volt, gondoltam, csinálok egy nforce gépet az elég jellegtelen P4 helyett, csak előbb újra kell kondiztatnom a lapot, ebben az állapotában meg sem próbáltam indítani.
Úgy megfolytak rajta a kondik, hogy lecsorgott a dzsúz az északi híd hűtésére, majd onnan tovább az Asus Radeon 9600XT hátára is, szerencsére ezt nyom nélkül el tudtam tüntetni.nforce 2 lapba milyen procit érdemes tenni? Valami olyat szeretnék, ami a középkat teteje felé volt, nem akarok egy vagyont kiadni valami ritka stepping válogatott tuningbarát darabra, nem fogom kínozni a lapot, az új kondik után még egy kis ventit is fog kapni a chipset, és abszolút stock használat a cél némi minőségi memóriákkal megspékelve.
Sőt, még lehet, hogy az Asus Radeon 9600XT is marad vele, ha már ennyi évet együtt voltak (a lap egy ASUS A7N8X-E). -
KROK640
nagyúr
válasz Pista0001 #110322 üzenetére
Én is igyekeztem DivX-et tölteni, de nem mindenből, mindig volt elérhető. Pl anno a Bangkok Hillton c sorozatból én csináltam meg a magyar DivX release-t, és töltöttem fel. (a kép forrása DVD-s volt, szinkron máshonnan volt, összeraktam és DivX-ben feltöltöttem)
Időnként kellett ilyeneket csinálni, és akkor jól jött a HT, ha netalán közben az ember mást is akart a géppel mint a folyamatjelzőt nézni. Még később persze már 4GHZ-es Pentium D805 volt erre a célra, az Athlon XP mellett. Előbbi(ke)t sajnos rendszeresen el kellett adni, hogy legyen pénzem, de akkoriban mindig csináltam helyette gyorsan másikat. (nagyker áfamentes áron megjött a gép, összeraktam tesztelés címen hazsnéáltam, mikor kellett a pénz eladtam normál áron, haszon bezsebel és már készült is az új gép )
Aztán meg ugye jött a Phenom 9500 ami 4 magos volt, és így könnyebb volt már ez.Egy haverom Franciaországban él, neki már 2005-ben 15/1Mbites netje volt, aztán a 2020-as évek elejéig az is maradt (ADSL2), bár aztán emelték 24Mbitre.
-
KROK640
nagyúr
válasz FoxiestFox #110323 üzenetére
Oh, egy rakás olyan azonosítót tudnék neked írni, amire találat se igen lesz, és mégis nagyon is létező CPU-k.
Nforce 2 jó project, nekem is van, de többször pakoltam is be képet róla a topicba.
Azt mondom, hogy az igényeid alapján ez a CPU is jó lesz. 2800+ -os Barton, 2003 dec közepén (mikor ez a CPU készült) már bőven csúszott a középkategóriába. Ráadásul a tuningal sem lesz gondod, mivel ezt kb egyáltalán nem lehet, én még a próbálkozásra sem szánnám az időt. A Radeon 9600XT meg pont illene is hozzá, mind időben, mind erőben is. Rakj bele 512-1024MB RAMot, és szerintem rendben is van.
Nekem is van egy ASUS A7N8X-E lapom és egy ASUS A7N8X-E DLX is
-
félisten
-
arn
félisten
válasz DarthSun #110316 üzenetére
Fenet… max ki lehet ragadni ezt az - viszont tenyleg jobb minosegu a kaja, es bio is hasonlo arban van. Lassan mar muveszet 15 eur alatt megebedlni a munkahelyem kornyeken, par eve meg 10 eur alatt is osszejott. Az itteni havikoltsegbol nagyon jol lehetne elni otthon.
-
Pista0001
addikt
válasz FoxiestFox #110323 üzenetére
Nálam is van egy ilyen lap, terv volt, hogy szintén 2800+-szal összerakom, de végül úgy döntöttem, marad a fiókban. Van egy szintén Asus barebone-om, ami jóval kisebb. Bár nem nforce-os, hanem VIA-s, abból is kb a leggyengébb (KT266), de mivel én is alapon tervezem használni, a méret a fontosabb. Ebbe 1 AGP és 1 PCI kártyát lehet tenni, ez pont elég egy hangkártyának és egy vga-nak. Egy SB Live 0220 és egy 9600pro került bele 512 MB ram-mal.
-
zotyesz66
őstag
válasz envagyok #110306 üzenetére
Szerintem a pentiumos lapok mindegyike tudja már, tehát Socket 4-5-7.
IRQ-t is kér? Nálam a Riva128 nyavalygott, ha nem adtam neki,
Melyik Rendition kártya? Nekem anno volt Diamond Stealth II S220, az V2100-as. Keresek olyat, de itthon semmi, az ebay-es árak meg... meh... -
Akkor jóval drágább, tényleg. Szomszéd nyugger házaspár hozatja az ebédet, hétfő-péntek, 10500 a 2 adag, elmondásuk szerint jó a minőség-mennyiség. Lehet tartok egy próbahetet, 5250 Ft- ot megér.
Melóhelyen drágább volt, már 2021- ben is, akkor melóztam utoljára.A 3 test probléma nem megoldható.
-
-
-
KROK640
nagyúr
válasz FoxiestFox #110326 üzenetére
Helyes
-
Mai fogás.
Asrock K7 upgrade 800 és sempron 2600+
Asrock P4VM800 procit nem néztem még.
Radeon 7000 64mb 64bit 2 dsub + svideo out. -
válasz MasterDeeJay #110337 üzenetére
Gondolom gazdagréten a kuka mellé pakolták ismét
A 3 test probléma nem megoldható.
-
válasz DarthSun #110338 üzenetére
Vicces helyzet, 6 éve dolgozom egy cégnél és a lépcső alatt volt 3 komplett gép dobozban de nem volt látható mivel elé volt pakolva egy rakás random összevágott gipszkarton. Gyakorlatilag szinte be volt falazva és most hogy a gipszkartonokat hodtam odébb úgy találtam meg. Volt még több scanner, mátrixnyomtató, rakás cd stb.
-
válasz DarthSun #110338 üzenetére
Julcsi és Etusnéni már megint ráunt a kütyükre.
Étkezéshez, BP:
Ebéd, max 3 Euro / 1200 Ft
Házi, szarvaspörkölt tarhonyával, lilakáposztával -
válasz MasterDeeJay #110339 üzenetére
Huh, a lépcső alatt én is segítettem pakolni a fiamnál. Beljebb kb máig is harcoló német alakulatok is voltak
-
-
Már az utolsó tányérkészleteket mosogatom a vízdurranás után, aztán mennek a helyükre. A konyhába is felspriccelt kicsit, de amúgyis fel kellett törni a betont+alapbetont, hogy ki lehessen cserélni a csövet.
Jó két hét kiesés+meló, nemsokára tudom folytatni a dualcoret, ultraretrós tesztekkel. Brutál munka+idő, de hát ilyen előfordul, főleg öreg lakásban, mint ez is.
Az utcában már többen is leharcolták ezt korábban, a DRV meg a fővezetékkel is, a betonút alól tört fel 3 helyen is.A 3 test probléma nem megoldható.
-
válasz Pista0001 #110345 üzenetére
Nekem a S462 nForce oldalon az a gondom, amit már gyakran írtam, és természetesen egyedi lehet és/vagy az itteni ellenvélemény -
- Bartonnal félek hogy kiolvasztja a proci magát a procifoglalatból
- Prescott ehhez képest jéghideg, ez természetesen már korábban is vitaalap volt, sokszor postoltam, nézeteltérések alapból, viszont nálam ez van. Sokkal modernebb volt annó az Intel gyártástechnológiája, és sokkal hűvösebb a Presi, mint annó a Barton. Hab a tortán hogy a Barton marha jó proci, de csak kismértékben tuningolható, evvel ellentétben a mezei D0 3GHz Presi lazán megy léghűtéssel 4150MHz- et is...tehát nincs verseny.Prescott kazán - ilyen hsz- ok nagy valószínűséggel jönnek, ezekre nem is válaszolok már, mivel kifejtettem korábban, több paraméter alapján is hogy ez miért nem igaz, ill retró hiedelelem - a rertró hiedelemekből már rengeteget sikerült cáfolnom az évek során.
Visszatérve a Barton vonalra, a KT600- ban a Barton is hideg, az igaz a fentiek alapján hogy a Prescott tuningolhatóságágát nem fogja elérni, de legalább a Via- ban használható ésszerű/tuningolt órajelen is, nem kell tartani attól hogy kigyullad a gép.
-
válasz KROK640 #110348 üzenetére
Látom hogy Te képben is vagy azonnal
Nem is kell túlbonyolítani, ez ennyire egyszerű...- hopp, nem figyeltem, másik post, de talán erre is érvényes a dumám.
A Német haverom már megint keverget, kihasználja hogy öregszem[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
válasz DarthSun #110349 üzenetére
De benne ám
És mi lenne ha igazán felverném a topic nyugalmát ???
közben mozgás van, kár hogy most kell kimenjek, valameddig nem lesz mozgás... de innentől a svájci CPUk is forrás
Majd írok otthonrólEgyenlőre semmi hirtelen mozdulat
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arena Breakout: Infinite
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...