Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz Pista0001 #110322 üzenetére
Én is igyekeztem DivX-et tölteni, de nem mindenből, mindig volt elérhető. Pl anno a Bangkok Hillton c sorozatból én csináltam meg a magyar DivX release-t, és töltöttem fel. (a kép forrása DVD-s volt, szinkron máshonnan volt, összeraktam és DivX-ben feltöltöttem)
Időnként kellett ilyeneket csinálni, és akkor jól jött a HT, ha netalán közben az ember mást is akart a géppel mint a folyamatjelzőt nézni. Még később persze már 4GHZ-es Pentium D805 volt erre a célra, az Athlon XP mellett. Előbbi(ke)t sajnos rendszeresen el kellett adni, hogy legyen pénzem, de akkoriban mindig csináltam helyette gyorsan másikat. (nagyker áfamentes áron megjött a gép, összeraktam tesztelés címen hazsnéáltam, mikor kellett a pénz eladtam normál áron, haszon bezsebel és már készült is az új gép )
Aztán meg ugye jött a Phenom 9500 ami 4 magos volt, és így könnyebb volt már ez.Egy haverom Franciaországban él, neki már 2005-ben 15/1Mbites netje volt, aztán a 2020-as évek elejéig az is maradt (ADSL2), bár aztán emelték 24Mbitre.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Apple notebookok
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- Ingatlanos topic!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest