Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    válasz frescho #102398 üzenetére

    Epp errol szol szamomra a retrozas, megvehetek olyan hwt, amit anno nem vehettem volna meg.

    Es persze belepakolhatod a 2000es gepbe a 98as hweket, ahogy tetszik, mittomen gyors p3ba a v2ot, csak az onnantol nem egy top 98as gep lesz, hanem egy gyengecske 2000es - ez itt a fogalomzavar. A v2 98ban egy csucs kartya volt 2000ben mar egy gyenge, engem meg a jobb gepek erdekelnek, es innen az egesz felepitett szabalyrendszerem.

    De nalam is lefele skalazodik a gep, csak az erdekel, hogy az akkor mit kepviselt az egesz konfig - ha ez masnak nem fontos, lelke rajta. Ahogy helyere kerulnek a puzzle dbjai, ugy rajzolodik ki pontosan, hogy is mukodott valojaban az a gep.

    Pl ha korhu vinyot raksz bele, vagy nem koridegen modon tultolt rammennyiseget, vagy korhu drveket megerted, hogy valamit miert szerettek a sajat koraban es vmit miert nem es hogy is indult el tenylegesen egy win98, a nem x generacioval ujabb meghajtokrol. Az elso buildjeim nekem sem ilyenek voltak, de teljesen mashogy elt a fejemben a rendszerek mukodese, amit csak akkor kaptam vissza, ha a reszletekre is odafigyeltem. Ilyenkor latom hogy valojaban mi is volt a hatar amire az adott kor kepes volt, es hogy mukodott egy jatek pl. Ekkor lepodnek meg sokan, hogy mennyire is lassu volt egyegy jatek a korabeli vasakon, es egyket generacioval ujabb gep kell a megfelelo futashoz (innen jon a tobb gep igenye, a kompatibilitas elbukasa nelkul).

    [ Szerkesztve ]

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák