Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fenyő

    őstag

    válasz Ranagol_5 #100833 üzenetére

    Formázás előtt particionáltad is fdiskkel? Ha csak formáztad és még a Pentiumon készített partíció volt rajta az önmagában nem elég. A vezérlő másik lapban működik, ill. másik vezérlőt ha van kéznél próbáltál a lapban?

    MasterDeeJay: korai P4-es chipsetek (645/645dx) kifejezetten jók voltak, az Intel 845-ös ddr-es chipsetjét simán lenyomták, ui. tudott aszinkron ddr333-at és ddr400-at is amikor az intel még csak 266-ot, csak a zsákutca rambusszal volt gyorsabb. Ill. még universal agp-es, úgyhogy jó retró alap, 3.3v only kártyákat is ki lehet maxolni benne. A korai Viás P4-es chipsetek, na azok voltak gányok, gyakran a +12v-os p4 betáp is hiányzott róluk, meg ilyen licencproblémák is voltak az intellel.
    Palomino/T-bird pedig simán meghalt hűtő nélkül egy pillanat alatt elfüstölt, hiába volt hővédelem lapban, egyszerűen nem tud olyan gyorsan reagálni, hogy még időben lekapcsolja, az csak akkor működik, ha legalább a borda rajta van rendesen és csak a venti áll meg.

    Fücsök007: Kimaxolt posreadys meg csak 2014-ig frissített xp között nincs olyan egetverő különbség, ma meg már pláne nem számít, ahova kéne sse2 (újabb böngészők, hang, képszerkesztők, meg ilyesmik), modernebb Linuxxal megoldható simán, talán ilyen xp korszak végi játékok lehetnek problémások, mert nem mindegyikhez készül nosse2 patch.

    [ Szerkesztve ]

    Nem küldhetsz privát üzenetet saját magadnak!

Új hozzászólás Aktív témák