Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
Gyári hűtővel 1,42V-al még simán felmehet 55C maghőig, de ahhoz a 70-75C kupakhő teljesen irreális.
-
laca000
őstag
válasz Highground #30900 üzenetére
Extreme 3-asban járatni egy FX8350-et, szinte bűn
Alaplap választásában pedig a kollégák segítenek.
Én ezt[link] ajánlom, ha kevesebb a keret, valamivel olcsóbb változatot.lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
Valkűr
addikt
válasz Highground #30900 üzenetére
Vegyél egy Asus M5A99FX lapot...Bár ha az van ami a leirásodban akkor a M5A97 is elég..
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
Valkűr
addikt
-
ViZion
félisten
Asus M5A97 EVO R2.0 - ez már digi+ táp, több fázis, bírni fogja. Egy VGA-hoz elég.
Feljebb M5A99FX PRO R2.0 ami 2 VGA-hoz illik inkább, de ha ezt veszed nem bánod meg, király deszka. Csak drágább 7-8k-val. A kettő között is vannak, az a lényeg, h EVO vagy PRO legyen, ezeken jobb a tápellátás, több állítási lehetőség, stb. Giga és ASRock lapokat majd írnak a többiek.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
Valkűr
addikt
Gigabyte GA-990FXA-UD3 alaplap ami értelmesebb, de hasonló vagy drágább árban mint az Asus...Asrockból az Extreme 4 ami ajánlottabb, de állítólag gondok vannak velük, nem tudom valós -e..ÉS elég drága..
-
Highground
aktív tag
Na akkor rendeltem egy ilyet, remélem miután holnap este újra összeállítom a gépet nem lesz semmi melegedéses lópikula
Azon gondolkodtam a hűtésemet ne cseréljem le Bár elég jó ez a 4 hőcsöves Thermaltake Contac 21 is... nem tudom, erről a Hyper TX3 EVO-ról ódákat zengenek.[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Highground
-
Valkűr
addikt
válasz Highground #30911 üzenetére
Ez egy jó kis lap, jó árban..Nem lesz vele gondod...
-
ViZion
félisten
Gratula! Nekem is az van, nem okoz csalódást!
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
Tomko78
őstag
FX-8350 alá már a TX3 evo nem ódákra képes
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
Highground
aktív tag
Előrebocsájtom, hogy nem tervezek semmiféle tuningot! Örülök ha stock frekin elmegy rendes normális hőmérsékleten! 8 magon 4.0gHz nekem bőven elég! Nos akkor vélemények hűtő téren?
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Highground
-
ViZion
félisten
válasz Highground #30917 üzenetére
Nah, még egy ex-Inteles...
EMBER! SZABAD VAGY! ÉLJ VELE!Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
laca000
őstag
válasz Highground #30917 üzenetére
Picit azé' tuningolhatod, miután lecserélted a 7850-est egy 7970-re, úgy 4.5-ig
Addig tényleg nem sok értelme lenne, kivéve ha rendszeresen használsz egyéb számítás-igényes programot.[ Szerkesztve ]
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
válasz Valkűr #30922 üzenetére
Hjaj
A tápot nem is figyeltem.
De ma már mi az a 250w?
Hát ez azzal jár, nem sétakocsikázás, attól szép és izgalmas a "dolog", nem?[ Szerkesztve ]
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
MiklosSaS
nagyúr
Nagyon ugy nez ki hogy nem viragzott az FX-9590 eladasa, azert mar meg lehet kapni kemeny 299 angol fontert (699 volt az eredeti ar). [link]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Buci21
addikt
válasz Rypejakten #30929 üzenetére
komoly ennyire megy? és egy FX 8350 idáig rángatva nem tudhat ennyit?
-
Buci21
addikt
válasz Rypejakten #30931 üzenetére
nade ha felénél kevesebb áron veszek egy 8350-t, és meghúzom úgy h ennek a 90%-a teljesítményt tudja, nem jártam jól? de! és nem ér meg ennyit sem, ez egy szarrá tuningolt 8350 ha jól látom.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Rypejakten #30931 üzenetére
Szerintem a teszt amit linkeltel eleg kerdeses. Volt 8350-em ami 5.1 GHz-en ment es nem hozta a 4.2 GHz-es 3770K szintjet jatekokban.
(#30932) Buci21: +1
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
-
Ribi
nagyúr
válasz Rypejakten #30929 üzenetére
Ja és a VGA limit miatt még ha 10 darab i7-est raksz mellé akkor is hozza a teljesítményt játékok alatt
-
Ribi
nagyúr
válasz Rypejakten #30936 üzenetére
Igen, itt jobban látszik, hogy egy i5 2400 is simán hozza ugyanazt.
Nagyot kellene dobbantaniuk végre. -
DeadMeat
nagyúr
válasz dergander #30938 üzenetére
Ne kezd el már megint... Kurvára nem mindegy, különben még a 6100 lenne a gépemben, nem 8350. De ezen már múltkor átmentünk, Laca pihent is érte 2 hetet. (bár nem vagyok benne bizonyos, hogy az azért volt, nem emlékszem már )
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
ViZion
félisten
válasz Taifa Díaz #30940 üzenetére
inkább legyen gyííí3, az már áramot is termel.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
MaxxDamage
félisten
Sziasztok !
Hamarosan új gépet újitok be (Rendelés alatt) amibe AMD FX-8350 CPU lesz !
Scythe Mugen 4 hűtővel ! (még tuningot nem szándékozom, mert elvileg elég alapba, vagy nem !?)
Remélem jól meglesz az Asus GTX770-2GB-OC VGA -val...Asus M5A97 EVO R2.0 lap társaságában
Am. majd kérnék beállítási segédletet (Mainboard) FX -hez / RAM - Notihoz vagyok szokva P4 s478 - felett
L
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
mqm
senior tag
válasz MaxxDamage #30942 üzenetére
Nekem elég sokat ajánlották ezt a lapot a 8320-am alá.
Szóval szerintem elég lesz még tuningra is.[ Szerkesztve ]
-
Zedz
addikt
Ennél van olcsóbb lap FX-6300 alá? Nem szeretnék tuningolni.
-
daneeeeee
aktív tag
válasz dergander #30938 üzenetére
Én is így gondoltam, mielőtt meg vettem volna az fx-et. A személyes tapasztalatom az, hogy nem mindegy.
Az fx-8350 előtt core i7 920 D0 4GHz használtam de most kb 10%-al több fps-em van BF3 Multiban mint eddig pedig csak a proci+lap+memo cseréltem. (jah és mindezt 5760x1200-as felbontáson értem.) -
laca000
őstag
válasz DeadMeat #30939 üzenetére
Valóban, a 3DMark mérőprogramok szerint, két GTX770 egy FX8350(4.8Ghz)-el alig 20%-al erősebb egy alap I7 3770K és GTXTitan-nál.
Magyarán ezen mérőprogramok szerint nem képes kihajtani két erősebb VGA-t az FX8350.
Viszont, a mérőszámokat félretéve, ha lehet ilyet mondani, én mást tapasztaltam.
Totális ellentmondás ez az egész!
2560-ban(a monitorom tudja ezt a felbontást) sokkal jobban muzsikál az FX8350, vele együtt az SLI is, mint 1920x1080-ban.
Gyakorlatilag "utoléri" az I7 3770k-t.Alátámasztandó teszt: http://www.tomshardware.com/reviews/crossfire-sli-scaling-bottleneck,3471-3.html
Bocs, nem tudok linkelni a munkahelyi laptopomról.
Még így is lemarad tőle, de a lemaradás jóval kisebb mértékű, játékélmény szempontjából elhanyagolható.
Magyarán, azt vettem észre, hogy a gyengébb processzor eredményekben csaknem behozza az erősebbet.
Megint felvetül a kérdés.
Minek vegyek I7 3770-4770K-t, amikor az FX8350 majdnem ugyanúgy muzsikál 2560-as felbontásban?
De akkor ez mégiscsak azt támasztja alá, amelyen itt vitatkoztunk(tam).
Hogy FULL HD fölé, inkább erős VGA kell mint proci.
Tudom, akár tetszik-akár nem, ez van, látom.
Úgyhogy, neked kellett volna pihenned "testvér", de egye fene[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok