Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wlac

    Ármester

    Sziasztok!

    Fire TV Stick 4K Max-szal kapcsolatban lenne kérdésem. A szülieim noname tévéjén megszűnt az HBO (talán Go volt, Max pedig már nem, a Store-ban pedig nem elérhető), ezért gondoltam, hogy egy Stick-kel "rendbe teszem" a tévézős dolgokat. Hát, eddig mindent sikerült, csak azt nem.

    Kibontottam és frissítettem az eszközt, beléptem az Amazon accountommal. HBO app persze nincs, de leszedtem egy itt ajánlott APK-t. Az X-plore File Managert viszont nem tudom feltelepíteni, mert nem engedi megvásárolni. Azt írja, hogy nincs bekapcsolva a 1 click payment, holott de, mivel heti szinten vásárolok. Sebaj, gondoltam, "megveszem" külön a normál Amazon felületen. Itt idáig eljutok, de hiába szeretném megvenni, újratölti a felületet, semmi nem történik. Az oldalon továbbra is megvásárolhatónak mutatja, a Stickre pedig ugyanúgy nem tudom letölteni.

    Van bárkinek ötlete arra vonatkozólag, hogy mit csináljak? Illetve felmerült így egy olyan kérdés, hogyha frissül az HBO app, akkor mindig manuálisan kell az új apk-t felrakni az eszközre, vagy a frissítést meg tudja már utána oldani magának? Mivel a szüleim távol laknak, fontos lenne, hogy ne kelljen ezekkel szórakozni.

    Köszi előre is!

    “A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur

Új hozzászólás Aktív témák