Új hozzászólás Aktív témák

  • kurion

    senior tag

    válasz D1Rect #14986 üzenetére

    Azé n tapasztalataim azok, hogy mind 1, hogy néz ki 1 CV de ha valakinek olyan borzalmas, hogy alig lehet rajta elmenni, akkor az igen is fog hagyni bennem 1 kis tüskét, hogy még erre se volt képes, hogy ezt jól megcsinálja, pedig ez kelti róla az első benyomást.
    Én szeretem az igényesen összerakott CV-ket, persze nem ez fogja megadni kit hívunk be vagy veszünk fel, de jól esik ha valaki megtisztel azzal, hogy időt és energiát fordít rá.

    Amik teljesen fölös infók szerintem:
    - Szül hely
    - Szül idő
    - Lakcím (főleg ha remote, vagy megegyezik a jelenlegi munkahelyed lokalizációjával)
    - Bemutatkozás (Ha sok a tapasztalat bemutat az téged, plusz ha nagyon akarod teszel mellé kísérő levelet, hátha elolvassák)

    Amit nem szeretek:
    - Rossz sorrendiség (Lap tetején nem az aktuális dolgok vannak hanem pont fordítva)
    - Igénytelen fotó (Mai világban semmiből nem tart 1 épkézláb képet készíteni - Tipp: Ne legyen esküvői, ballagásos egyéb más eseményeken készült kép, nem igazán professzionális)
    - Kamuk (Nem értem miért de még mindig megpróbálnak hazudni magukról az emberek és olyan piti dolgokban is mint a hobbijuk....)

    Szerintem ha valaki eljut egy interjúig, és ezt az igazsággal érte el onnantól mindig a cégen múlik, hogy az adott személy ott fog-e dolgozni.
    Mostanában a bérigény az ami sokszor szembejön, hogy
    -Mennyit kérjek?

    Erre mindig azt mondom kérj annyit amennyire jónak tartod magad az adott piacon a cég meg annyit ad úgy is amennyit tud. Ha a kettő köszönő viszonyban sincs egymással akkor valószínüleg nem egymást keresitek. (Persze maradjunk a realitás talaján)

    "Csinálni jobb mint beszélni róla" - Magic Gladiator

Új hozzászólás Aktív témák