Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zoty4
őstag
Elvileg azt erdemes amihez oda van irva hogy MFI- azaz made for iphone, de nekem eleg rossz tapasztalataim vannak ezekkel a kabelekkel kapcsolatban.
Ha nem rendes licenszelt chip van benne, amire jo esely van, nem lesz jo egy esetleges ios frissites utan.
Ha megnezed oda is van irva hogy tested with ios6,7,8. Ugye most mar 9-nel jarunk. Siman lehet, hogy amikor radugod, azt fogja kiirni a telefonod, hogy nem tamogatott eszkoz.
En meg regen probalkoztam eleg sokat, volt hogy minden 4-5. Elte tul a fel evet. Azota csak rendes gyari, vagy belkin toltokabeleket veszek[ Szerkesztve ]
-
adp
őstag
En vettem meg ios 8 alatt es jo a 9-nel is csak ugye ez lassabban tolt. Igazabol az lenne a lenyeg hogy 1 ev korul mukodjon es olyan gyorsan toltse mint az origi. Ilyen lehet? Csak mert 2 origi kabelemnel is szarakodott a telom... Az egyiket mar nem ismerte fel es azert dobtam ki a masikat meg csak 1-2 bedugas utam ismerte fel de az idokozbe elszakadt. Ezek gyariak voltak. De sajnos az elozo i4semnel is dobtam ki egy gyari kabelt mert nem ismerte fel. Szoval ezert nem fogom megvenni a gyarit. Ugy gondolom hogy gyari adapter mellett nem tudom elrontani az aksit ha a kabel nem gyari mert ugye azon max nem annyi aram megy at. De csak lehet kapni viszonylag gyarihoz hasonlot ami annyi ido alatt tolti fel.?!
-
RBJ
addikt
Ez eredeti lenne vagy kamu? Itthon betyárosabb ára van. [link] Marshall fejhallgató.
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Melack
veterán
Valami olcsóbb, 1-2-3 dolláros in-ear headsetet tudtok linkelni? A mostaninak semmi ereje, és baromi halk is. A Maxell RetroDJ meg nem éppen utitársbarát.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Renaldmorena
újonc
Sziasztok! Van olyan aki esetleg már rendelt menyasszonyi ruhát vagy kis-nagy estélyit? Várom a válaszokat,
-
adp
őstag
válasz Renaldmorena #6658 üzenetére
egy ismerősöm rendelt, mire átszabatta ugyanott volt mintha itt vette volna meg, max kicsivel jobban járt de elég nagy hacacáré volt...
-
mateus
senior tag
Menyasszonyi ruhát inkább ne onnan
-
adp
őstag
De ha jot fogtok ki meretileg akkor biztos sokkal olcsobb
-
Melack
veterán
Nah, update. Az említett termék/tracking numberes cucc sikeresen befutott. Meglepődtem, de örülök is neki.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
MrRL19
senior tag
Ahogy írta a fórum társ osztom a véleményét ! . . . biztos ,h nem olyan mint az eredeti hangzásra itthon vegyél inkább azért az árért már itthon is kapsz (10-15k) egy "jó" fülest ...
Na, viselkedj rendesen, kaszáld a dohányt, tudd, hol a helyed és ki tudja? Talán egy nap majd kinyitják a könyvet és beírják a neved. Befogadnak a családba. Beavatott leszel. Na gyere, emeld a poharad! ///M P O W E R
-
MrRL19
senior tag
Az jó igen ,de inkább ne vedd ,ha nem szeretnél csalódni... egyébként a invotone mi a véleményed pont a hd2000 típust nézegettem nem rég éjszakai filmezéshez másodlagosan ?!
(mondjuk nem mondok 100% mert nincsen tapasztalatom nem vettem még aliról ilyet)
Na, viselkedj rendesen, kaszáld a dohányt, tudd, hol a helyed és ki tudja? Talán egy nap majd kinyitják a könyvet és beírják a neved. Befogadnak a családba. Beavatott leszel. Na gyere, emeld a poharad! ///M P O W E R
-
RBJ
addikt
fejhallgató topikban ajánlott kategória. Meg kellett szoknom a Medion wireless után. Főleg nem tudok kábellal szaladgálni a lakásban. Sokszor azon vagyok nehogy elinduljak a laptoppal.
Bejáratás után sokat csiszolódik. Nekem bejött csak azért kérdeztem a marshall t, hogy nem e jártam volna e jobban?[ Szerkesztve ]
-
DaWe94
senior tag
Sziasztok! Egy gyors kérdésem lenne Pénteken rendeltem egy telefont a Goldway-től, DHL-el.
Ma kaptam a frissítést a TN-re, hogy "2015.10.21 00:28 (GMT-7): Shipment picked up".
Kaptam hozzá egy várhatató kézbesítési időt is. (jövőhét hétfő)
Ez mennyire pontos adat? Nem is jön hamarabb valszeg? -
MrRL19
senior tag
igen én is ott néztem lehetséges ,h majd beruházok egyet filmezésre (szerintem jobb am ... )
-
balazs79
csendes tag
Sziasztok!
A következő üzenetet kaptam az eladótól: " hi, my friend, because no use UPS, we has sent China Post Registered Air, it may delay in shipping, please open the dispute for $ 10 as a compensation.
we refund the compensation UPS fee!
please understand."
Természetesen azzal nem nyitok dispute-ot, hogy megjött és 10dodot kérek. Van TN szám, elvileg feladta. Írtam neki, majd ha megérkezik, és a válasz:"hi,my friend. we has sent the parcel some days.and
please make the dispute for 10 USD compensation quickly,
thank you for your understand." Tehát fel sem adta? Mi a teendő, várjak még pár napot, vagy refound?
köszi! -
Zoty4
őstag
Ma megjott egy majdnem 40$os csomagom, se afa, se vam. Es 13 napja rendeltem 😀
-
sbwolf
aktív tag
válasz balazs79 #6676 üzenetére
Lehet rosszul gondolom, de talán azt írja, hogy nem ups-el küldte, hanem China Post Registered Air maillal. Ezért nyiss vitát és ö majd kompenzál 10 dodoval.
Csak akkor tedd, ha megérkezett az árú és minden rendben van. Ugyan is csak egyszer tudsz vitát nyitni, ha most elfogadod a kompenzációt többet nem tudsz reklamálni az Alinál.
Régebben volt már róla hozzá szólás. -
kirkri
addikt
válasz balazs79 #6676 üzenetére
Szerintem két opció lehetséges.
- Nem értitek meg egymást, az eladóval, kommunikációs probléma.
- 10 dollárra nyittat veled case-t, de nem adta fel a cuccot, és mivel te most 10 dollár refundot kapnál, már nem nyithatsz a későbbiekben dispute-ot.
Én a helyedben csak akkor nyitnék a 10 dollárra dispute-ot, ha megjött a termék a China Post-al.
(#6678) sbwolf: Én is így látom.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
balazs79
csendes tag
Szia! Köszi a gyors választ.
Most küldött új üzenetet: "hi, my friend. today is the only day for the 10 USD compensation, please accept the dispute quickly, thank you for your understand"
Szerintem tuti le akar húzni pénzzel, ezért elindítom a vitát.
Odáig ok, hogy Did you receive your package? NO
A Select your problem from the options below:- nál melyiket jelöljem?
Your Refund Request: Full refund
És ide mit írjak: Please write your request detail:
Előre is köszi! -
RBJ
addikt
Véletlenül a a rendelt termékeim listáin rossz helyre nyomtam a megerősítést.
HOgyan lehet visszavonni? Már a feedback ot kéri.
Amúgy a legutoljára feladott csomagom jött meg legelsőnek a 10 ből.
Amúgy még azt nem látom, hogy mikor adták postára a dolgokat. a processing time ból?
Ez feldolgozási idő.[ Szerkesztve ]
-
MrRL19
senior tag
Nekem már 75$ is jött semmi nem volt simán átjött ...
(cipő volt)Na, viselkedj rendesen, kaszáld a dohányt, tudd, hol a helyed és ki tudja? Talán egy nap majd kinyitják a könyvet és beírják a neved. Befogadnak a családba. Beavatott leszel. Na gyere, emeld a poharad! ///M P O W E R
-
Flagg
csendes tag
Hello.Az lehetséges hogy 10 nap után sem látni semmi mozgást a csomagomról?Van regisztrált csomagszám de,csak ezt dobja ki rá:"Sajnáljuk, de a keresett terméket még nem regisztrálták a postai adatbázisban. Ha a terméket kevesebb, mint 2 nappal ezelőtt küldték,akkor nem jelenik meg az adatbázisban. Kérjük, ellenőrizze később"
Írtam az eladónak,azt írta várjak még!Lehetséges hogy kamu számot adott?
RI684975796CN -
kirkri
addikt
-
feroooo31
tag
Rendeltem én is Adidas Superstar cipőt. Eladótól kérdeztem, hogy eredetiek e a cipők!? Mondta csak másolatok mind! Egy az egyben úgy néznek ki, mint az eredetiek. Voltam természetesen boltban is megnézni párat. Valóban ugyanaz. De felmérül bennem a kérdés! A boltban is másolatot adnak el? Mondta azt is, hogy az eredeti 80$. Annyiért itthon is megveszem, sőt valamivel olcsóbban. Akkor hol a profit a boltoknak?
Vagy arra gondoltam,hogy ezeket a féléket már nem gyártja hivatalosan az Adidas és a gépeket valaki megszerezte és ő gyártja tovább nem hivatalosan. Vagy ti mit gondoltok, hogy megy ez?Samsung S8 Orchid grey S6 Edge White and A5 White - Telekom
-
kirkri
addikt
Mindenki vérmérséklete szerint dönti el.
Ha pár dolláros rendelésről van szó, akkor valószínűleg soha nem lesz követhető a csomag. (de ettől még megérkezik majd).
Amennyiben 10 dollár felett van a rendelés, akkor azért már "illik" normális TN-t adni.
Én személy szerint nem szoktam nem működő TN miatt dispute-ot nyitni. Kivárom az egy hónapot, ha megjön a termék, akkor az értékelésében azért jelzem, hogy invalid TN-t adott. Ha nem jön meg, akkor megy a dispute. De ez csak a saját gyakorlatom, mindenki kialakít magának szabályokat.
21 éve a Prohardveren! ™
-
lkksioskdl3
aktív tag
Sziasztok!
Mennyire érdemes Meizu M2 mini-t venni aliról, chinaposttal?
Írtam a topicjába, de nem túl aktívak.
Előre is köszönöm!üdv.:
Lkk -
MrRL19
senior tag
válasz feroooo31 #6690 üzenetére
Nem ugyan az mint a "bolti" alapból nem hivatalos ADIDAS gyárban készül innentől kezdve nem is eredeti ,de ezt ahogy látod ő sem tagadja . . .
Saját tapasztalatom alapján ajánlom az alis cipőket teljesen korrekt cuccos igaz az a 80$ sok ,ha annyiért adja az eladó kb fele annyiért adják (nekem van megbízható eladó) minősége és egyezése kb 80-90%os általában
-
balazs79
csendes tag
Szia!
Valaki már megelőzött, és jelentette, tuti csaló volt a fa..!
Ali e-mail.je:
We have suspended this seller’s account because we detected unsafe trading activities. All of your pending orders with this seller have been frozen for your security.
We have asked this supplier to provide supporting evidence, such as shipping documents and qualification certificates. If the supplier is unable to provide the evidence or if the evidence is insufficient, we will close the order and process the refund for you within 5 business days (In case of certain circumstance, the processing period may be extended)
We apologize for this inconvenience. At AliExpress we are committed to ensuring you enjoy a safe shopping experience. We will continue striving to improve. Your understanding and cooperation are highly appreciated, if you have any question or suggestion, please click here
Your understanding and cooperation are highly appreciatedAkkor nekem már semmi teendőm, csak várni a pénzt, igaz?
Köszi a gyors,és érthető válaszokat. -
kirkri
addikt
válasz balazs79 #6695 üzenetére
Így van, csak a pénzt kell várnod. Mivel csütörtökig kell bizonyítékot szolgáltatnia az eladónak, így pénteken indul a refund folyamat, szóval kb. két hét múlva kapod vissza majd a pénzed.
Nekem tegnap zárult egy hasonló ügyem, ahol hasonló levelet kaptam mint te. És van egy gyanúsan olcsó vásárlásom, sanszos, hogy annak is dispute lesz a vége.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
Bence123
tag
válasz feroooo31 #6690 üzenetére
Én ezeket mindig úgy könyvelem el, hogy valószínűleg nem teljesítették a meót, ezért kukázásra lettek ítélve, a leleményes kínai meg eladja. Persze vannak egyértelmű hamisítványok is, amik köszönőviszonyban sincsenek az eredetivel, de most nem ezekről van szó nyilván Csupán nehezen hiszem el, hogy másolásra szakosodott gyár köpi ki ezeket a cipőket, közel ugyanolyan minőségben, mint az eredeti adidas. Azt gondolom, hogy ilyen esetben sok helyen vennének vissza a minőségből, pénzspórolás végett. De ez csak a saját spekulációm...
-
feroooo31
tag
Én azt az eladót kerestem meg amit brekes felhasználó irt pár oldallal előbb. Két cipő jött tőle. Korrekt az ember. De rendeltem alin is és arra is azt mondom, hogy én magam se tudtam megmondani, hogy csak másolat.
http://prohardver.hu/dl/upc/2015-10/22/400473_t1fv17sqkotol0bk_dsc_1125.jpg[ Szerkesztve ]
Samsung S8 Orchid grey S6 Edge White and A5 White - Telekom
-
MrRL19
senior tag
válasz feroooo31 #6698 üzenetére
Igen az lesz a jó eladó annyiból jó a kinai srác ,h megbízható + vmivel olcsóbban adja a többinél + gyorsabb posta és mindent tud nem kell keresgélni
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest