Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
KuCu_155
tag
Olyan problémám lenne ,hogy a rendszer GB és az AlarmManager kibaszott sokat szív le az aksiból 9 óra alatt 8,3% úgy ,hogy semmit nem csináltam a telefonnal
Mit tudok vele kezdeni fagyasztani ? esetleg törölni ?:)
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Szabónagymer #1752 üzenetére
Sima kamera fokus közel/tavol/optimalis 1,570827m mind a haromra, mig az elulso kamera fokuszra Közel/tavol/optimalis 1m/vegtelen/2m-t ir. Csak ezert gondolom mert ugyan a fokusz modnal az infinity valaszthato a masiknal pedig ugye 6 opcio van ahogy kell.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz bladegery #1754 üzenetére
Épp ez volt nekem is az eszemben.... 9 óra alatt kevesebb mint 10% merülésen hisztizni... Csak nem akartam ez miatt dupla posztolni...
KuCu_155: Memori killert rakj fel, vagy rom tool-t, abban is van memori killer, tedd agresszívbe.
Én éjszakára ki szoktam kapcsolni minden rádó szolgáltatást igénylő alkalmazást. Wifi, mobil net, és rep.módba mind emellett. Próbáltam több akku savert... hagyjuk... tegyél fel antutu-t, procit tedd ondemand-ba. jobban fogja bírni.[ Szerkesztve ]
-
KuCu_155
tag
válasz Szabónagymer #1756 üzenetére
Már minden megvan setCpu-val proci belőve , gb kipucolva csak azt nem értem mire fel eszik ennyit ez a szerencsétlen AlarmManager XD Mármint hogy: Hívások , hálózat , net , értesítések , ébresztő ezeket vonja össze ? vagy rosszul tudom ?
Task killer meg fölös már nem egy cikkbe leírták, csak akkor jó ha beragad egy programod , folyamatos alkalmazás leállítás mellett többet fogyaszt , mivel ugyan úgy visszarakja a memóriába ezek az akksi saverek meg csak hülyítés Nekem csak a BetterBatery van felrakva az is azért, hogy figyeljem az alkalmazásokat mi mennyit eszik mikor ébred fel stb ..:)
-
Jim76
aktív tag
válasz wwenigma #1755 üzenetére
Meg kéne nézni másik típusú droidon, ami két kamerás szintén, hogy ott hogy vannak ezek a dolgok. (nálam asszonynak is 995 van, meg egy nem droid monte, de hátha valakinél van más droidos telefon is a családban )
Nem igaz, hogy nem lehet valahol a hibát megtalálni - kollégák s2-jén az ics patent képet csinál, a cm9 ics is.
(visszatettem a franciát, mert pár hét után újra a gyári T-s gb-t használva majdnem eldobtam néha a telefont, mikor befagyott, újraindult stb. - most inkább, ha kell, akkor elkérem a kllégám s2-jét, vagy a másik kollégám szifon5-jét egy-egy fényképhez nap közben , de azért csak jó lenne, ha egyszer megoldódna ez az AF issue...)[ Szerkesztve ]
There is no elevator to success - just the stairs. So take it one step at a time!
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz KuCu_155 #1757 üzenetére
Szerintem akkor sem sok nem egyészen 10 óra alatt kevesebb mint 10% merülés! Én még ilyen szinten nem figyeltem meg, de nem is hagytam még 10 órát pihenni...
Kamera nyűgöm nekem is van! LG camera plust használok, igen jó kis kam ap, de mikor exponál közel nem olyan részlet gazdag képet rögzít, mint ami a keresőn-kijelzőn exponálása előtt látszik.
Ez optikai hoba nem lehet, mert akkor eleve mosott kép lenne a kereső képnél is.
Két remek kam progit ismerek, a Vignette-t, és az LG-t. Ez valami program hiba, de mi felel még a képalkotásért?[ Szerkesztve ]
-
Jim76
aktív tag
válasz Szabónagymer #1759 üzenetére
Igen, sokat kipróbáltam, de még az LG camera a leg tűrhetőbb.
Egyébként a képalkotásért alapvetően a driver lehet a felelős(mint általában a hw kezelésért), de ezt az androidos fejlesztők jobban tudhatják.
Ha a driver rosszul kezeli az AF-t, meg az időzítést, akkor szerintem soha nem lesz jó a kép, bármennyit javít fel rajta egy-egy app.There is no elevator to success - just the stairs. So take it one step at a time!
-
KDavid17
aktív tag
ics-nél hogy lehet beállítani, hogy mutassa a számomat? egyszerűen sehogy se találom...
-
Jonathan92
tag
Sziasztok! Lenne kérdésem a bölcsebbekhez.
Van nekem ez a telefonom...nem vagyok kezdő androidban sem a telefonok között. Az xperia x10i met cseréltem le erre.Ami iszonyatosan bosszant az az akku idő!!! 5-6 óra alatt Csutára lemegy és alig nyomkodtam. Kis internet kis játék, kis nyomogatás, néha és 15 % . Most töltöttem fel, újraindítottam, hogy véletlen se legyen semmi beragadva, 7 PERC UTÁN 89%!!!! Mi a szar ez?
Az FR ICS van rajta, semmi extra program nem fut...valami megoldás? Lehet hardveres hiba? vigyem vissza?
Ha a h1 romot felteszem akkor a procit vissza fele is tudom állítani? Nem csak fel? Mondjuk levinném, 1000mhz ra vagy 800 ra? Megoldás lehetne?
Bármi segítség ami eszetekbe jut osszátok meg, kérlek.
Elég egy smiley is.
[ Módosította: CoolMan ]
,,sok a köcsög'' -Gino majális
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Jonathan92 #1764 üzenetére
Az első hogy mértéktelen smiley hasznalatot mellőzd. A második pedig hogy fogadd el a fizika szabalyait. Ha hasznalod a telót, merül. Ha nem hasznalod, kevésbé. Mennyi a teljes képernyő-idő amit bekapcsolva tölt merülésig? NEm 95%-ig, nem 89%-ig hanem MERULÉSIG...
Igen, 3-3,5 óra lesz a maximum amig tudod nyomkodni. Ha jatszol es pörög a proci akkor még kevesebb. Vegyes hasznalattal az első.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
tvpaprika
csendes tag
Sziasztok!olyan kérdésem lenne hogy van egy telenor one touch c tipusú telefonom.azt akarom megtudni hogy hogy lehet a sok buzi programot leszedni amit a szolgáltató rápakol de hogy minek azt nem tudom!elég kevés ugyebár a teló memóriája ezért szeretném letakarítani!illetve még egy olyan kérdés hogy a tárcsázó képernyőt nem lehet valahogy megváltoztatni?mert undorítón szedi szét a számokat!Válaszotok előre is kösszi.
-
szeryo
tag
egy kis cm10 tapasztalat: Tegnap du ment fel. Hihetetlen gyors .net usb kapcsolat megy. Rengeteg extra beállítás végre normális bill zár + tárcsázó.Fagyás reboot nem volt.Kamera is jobbnak tünik bár ez szubjekitv.
Akksi sajna nem olyan jo mint icsen. reggel 4 kor töltőröl le. Egész nap mobilnet viber msn skype.1 ora sport tracker rögzités.+kb 2 ora intenziv nyomogatás.most 35 %on van.Memoria 280-300mb közt mozog.Proci nem huzható. Bár olyan gyors lett igy nemis kell.Szerintem marad ez ics helyett. Rem az akksi kibír majd 1 napot.
Ajánlom.Elvileg ha jön ki frissités nem kell ujrarakni. -
Ati8111
csendes tag
szegasztok!
holnap vennek ilyen (telot telenor one touch S)
a kerdes az lenne, h gyarilag le tudom e ra tolteni mokolas nelkul az android 4 et?
ezen mulik, hogy ez lesz vagy lg optimus l7.
meg a sony xperia J jatszik...KOSZI
-
törölt tag
Szerintem ez nem mélyvízes téma...
-
Kowi84
aktív tag
Hali!
Olyan kérdésem lenne, hogy a gyári "Alcatel Upgrade Q" progival szeretnék software-t frissíteni, de az első képernyőnél (ahol be kell állítani a telefon típusát és a nyelvet) nem tudok magyar nyelvet választani. Ha mondjuk angolra állítom lesz az új software-el magyar nyelvem?
-
kazy76
aktív tag
Sziasztok! Kis segítség kéne! H1N1 romot akorok felrakni francia ics-re az ok hogy felmásolom a rom-ot de a cwm-el mit kel csinálni? Ha nyitok egy parancssort nekem nem csinál semmit a teló!
Samsung Galaxy S8_Samsung Galaxy J5 2017
-
Tomcsi1987
csendes tag
Sziasztok
Szeretnék Gingerbirdről frissíteni H1n1 ROmra.
CSak van pár dolog amit nem tudok.
Pl backupot mivel tudok csinálni ha valami probléma lenne?
Az sd kártyáról kellene backupot csinálni?
Alkalmazások megmaradnak ha upradgeelek?1., Download CWM recovery and 7zipped ROM files
2., Extract H1N1 folder to SDcard/clockworkmod/backup/ directory
3., Reboot phone to CWM recovery (turn on phone in fastboot mode - power on+volume down + connect USB cable - then in command prompt run
fastboot boot recovery_machfix-2012.06.09.img )
4., MAKE BACKUP if needed.
5., run Wipe data/factory reset
6., under advanced run Wipe dalvik-cache
7., restore menu then select H1N1 folder ans choose YES4. nél MAKE backup szükséges, de mivel?
meg wipe data/factory reset és under advanced run Wipe dalvik-cache ezt hogy kell elkövetni?
A többit értem
előre is köszi a segítséget -
bagyusz
őstag
válasz Tomcsi1987 #1785 üzenetére
CWM backup and restore menü backup.
-
-
bagyusz
őstag
válasz Tomcsi1987 #1788 üzenetére
[link] Viszont, hamarosan kint lesz egy új rom amit érdemes megvárni.
-
Kowi84
aktív tag
Gyári ICS van fenn, de hiányolom a régi "android billentyűzetet" csak ez a rakás szar "TouchPal" van benne alapból. Hogy lehet vissza varázsolni, hogy a "sima" android billentyűzetet tudjam használni. Vagy ha elég simán letölteni akkor mi a neve?
-
kazy76
aktív tag
Igem de hol van leirva?
Samsung Galaxy S8_Samsung Galaxy J5 2017
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest