Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz #84490496 #10150 üzenetére
oooo persze. az efféle programozási ismereteim a nullához konvergálnak.
sajna belőlem se lesz soha developement.
sok mindent meg tudok csinálni, de pont ezt nem.
pucz: énis gyűjtök egy htc one xre.
báár mostanába egyre több htc one vidit nézek, nagyon bejön. csak hát 200 huf..
de addig ugyse nyugszom mig nem lesz egy csúcs telóm, amin kiélhetem minden effejta vágyam .[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Support szinten a samsung se jobb.. főnököm S+ -ára a legfrissebb rendszer a 2012-es 2.3.6-os.. Pedig hardware tekintetében nem egy szardarab
Pucz:embere válogatja.Kérdezd meg a többieket,akik használják.Mivel minden teló más és más,nem biztos,hogy ami nekem jó,az neked is..
Batai:én is nemrég kezdtem,de csak akarat kérdése és olvasásé
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz imi0424 #10146 üzenetére
A többi még akkor készült,amikor még nem volt gyári ics a telóra.Ha sikerül végre összehozni a cm9-et és/vagy a 7-et,akkor arra is lehet majd miui-t építeni.Egyenlőre az alapok hiányoznak szinte mindegyik romhoz(no meg a developerek..jelenleg Bagyusz,jinxxx,Benetnath és fönix232 van.)
Pucz: van egy 5200 vésztartaléknak
Batai: ahogy mondani szokták: google a barátod (meg én is ).Írd be: how to compile cyanogenmod (vagy miui, vagy amelyiket akarod..) for unknown device.. Ez csak egy példa.. Angolt vágjad hozzá, mert az elengedhetetlen.Nekem I5 4 mag (virtuál 8) + 4Gb ram.. így átlag 3 óra a forgatás, de még közel sem tökéletes..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ferensz #10158 üzenetére
Fec: nem baj.. lehet belőle
Asszony kérdése csak..első forgatásom nem bootol.. illetve bootloop ,ha usb-re rakod...Tehát bugfix.. de ez mindegyik rom esetében így van.A gyári rendszeren is van mit javítani Ráadásul annak is örülök,hogy egyáltalán leforgott. Laikus kezdőként azért (számomra) ez is egy durva élmény..
[ Szerkesztve ]
-
salala
tag
Ha már dev-ek meg fejlesztés a téma.
Arról van vkinek infója, hogy fonix hogy állhat az ubuntuval?A gép építés alatt...
-
batai15
félisten
asszem tele a tköm az alcával. ma kb 10. alkalomra tudtam elő csalni a mobilnetet .
most a szokásos mód(airplane on ,off, majd mobilnet on ) se segitett. mostmár a wifit is ki kell kapcsolni.
arra rájöttem ha 3-4 órát tölt othoni (v bárhol ) wifin , nem akar elszakadni utána tőle.
nem lehet ezzel kezdeni valamit? -
latis666
aktív tag
válasz batai15 #10165 üzenetére
Nekem ez a probléma megoldódott Fakirr1 tippje alapján. Lehet másnál nem válik be, de wifi beállítások - speciális - Wifi kapcs. alvó módban - soha.
Igy persze nincs wifi kikapcsolt állapotban, de mikor elindulok otthonrol, általában alvó módban van a teló és igy nem jön elő a hiba.
[ Szerkesztve ]
-
loosht
senior tag
GreenPiece Theme H1N1 romokhoz.
-
zho-lee
addikt
válasz loosht #10167 üzenetére
Nagyon szép, de sajnos telepítés helyett hanyatt dőlt a droidom.
Lehet, azért mert azért egy kicsit segítettem a megjelenésen a rom toolbox-szal.
ha telepítek új romot, tuti ez lesz az első, amit még mellé telepítek.[ Szerkesztve ]
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
master90
aktív tag
Melyik cég foglalkozik a telefon gariztatásával?
-
GordonSamway
aktív tag
Sziasztok.Egy ki finomság.Én most tettem fel és nagyon jó.Kamera,játékok,és gyors is.RR3 at toltam kb másfél óráig és ment szépen majdhogynem lagg mentesen.Egyszer kétszer volt nagyon pici lagg de isteni volt végre rendesen tolni vele.Szerintem fasza kis Rom ez,de ezt mindenki maga döntse el.
Alcatek OT-995 ICS+ V1.3
http://d-h.st/ixX
http://d-h.st/wYg
"Hosszú és eredményes életet!"
-
GordonSamway
aktív tag
http://mobilarena.hu/dl/upc/2013-03/19/422499_iy2neuhrwmpnrdrv_dsc_0026_2.jpg
http://mobilarena.hu/dl/upc/2013-03/19/422499_aijqbfac8bqlnpnw_dsc_0027_2.jpg
http://mobilarena.hu/dl/upc/2013-03/19/422499_szmuiruwnkp5hjsu_dsc_0028_2.jpg
http://mobilarena.hu/dl/upc/2013-03/19/422499_yipjiit5ycg5vrew_dsc_0029_2.jpg"Hosszú és eredményes életet!"
-
Ricsi200
tag
válasz GordonSamway #10176 üzenetére
Képernyőkép készítése ics-n: hangerő le + bekapcsoló gombot egyszerre megnyomod, és tartod amíg meg nem csinálja.
Hozzászólás írásnál van egy link gomb. Légyszíves használd.
Kicsit lejebb pedig külön van képfeltöltési lehetőség hozzászóláshoz.
Remélem nem sértettelek meg, nem kioktatásnak szánom. Csak így mindnekinek praktikusabb.
-
batai15
félisten
válasz loosht #10180 üzenetére
neem. csak gondolom sok melód van benne
. amiért tényleg respect. csak ezért mondom hogy nem tudsz eleget késziteni hogy ugymond ne unja meg az ember ,érted ? tényleg nem tudom jobban meg fogalmazni, és ezt maximálisan csak jó indulattal írtam
mondjuk egy cm7/ v 10 téma rendszert nem tudsz esetleg bele rakni ? remélem érted hogy nem szurkálódni akarok .[ Szerkesztve ]
-
loosht
senior tag
válasz batai15 #10182 üzenetére
Lehet, hogy nem tudok annyit csinálni, hogy ne unja meg az ember, de akkor a gyári kinézetet ne is említsük! Azt mennyi megunni? Így azért van alternatíva, van mit cserélgetni. CM témákat nem lehet közvetlenül használni (nem is tudom megoldani), de gyakorlatilag azokból tudok témát csinálni ICS-re. A kinézet 99%-ban ugyanaz lesz, csak más a megvalósítás módja.
Amúgy meg magamnak mindenképpen csinálok témákat és ha már csinálok, azt meg is osztok veletek.[ Szerkesztve ]
-
imi0424
senior tag
válasz loosht #10180 üzenetére
nekem a színei tetszenek, csak az a baj hogy nagyon eltér a minimalista kinézettöl, zavarják az ikonok a szememet mert tul részletesek
én sem szurkálódni akarok, de erre a google is rájött hogy minél minimalistább a felület, annál nehezebb megunni...
nézd meg az ics- jb ikonjait... minimalista és mégis tökéletes, nekem az a favorit
de a szine az tetszik, jó árnyalat -
zho-lee
addikt
-
batai15
félisten
persze mér is lenne rendbe az alca.
Már hívni se akar.
Ne nyultam ehez se.
persze ujra indittottam kikapcsoláskor elkezdett hívni. csal már nem volt mit.
eskü még ha valamivel meg lep, meg tanitom reptetni .[ Szerkesztve ]
-
Noys187
tag
válasz GordonSamway #10174 üzenetére
Ezt is recoveryből install zip from sd?
Egy próbát megérKöszi előre is!
Huawei Mate 20 Pro/ Opel Signum 04' Z32SE
-
XXX003
tag
válasz GordonSamway #10174 üzenetére
szia ez milyen rom,feltehető ICS-re??
THX
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest