Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HTCX715

    tag

    válasz Mercutio_ #18828 üzenetére

    Az eden-be van asszem egy kerek szivacs.(kb. akkora mint egy nagyobb bögre) Van egy másik rekesz(egy nagy ráccsal van a 2 rekesz függőlegesen elválasztva) abban tudtommal kerámia gyűrű van, az, hogy milyen minőségű ennyiért, nem tudom. Nem egy komoly cucc, úgyhogy lelehet cserélni mondjuk substrat pro-ra vagy sipo minire(a sima nagyon nagy ekkora rekeszbe). Ennek a 2. rekesznek a térfogata mint egy söröspohár. Szerelék tudtommal minden van hozzá, külön még akasztót is lehet venni. Fontos, hogy az egyik csöve csak 8/12-es, nem 12/16-os!(mint az eheim 2211) Erről a típusról van több youtube videó is(sokszor más márkával ugyan ez, gondolom azt szitáznak rá amit a megrendelő kér) és van egy akvaketész témája is ahol eléggé lehúzták.(komoly növényesnek szerintük csak kicsi akváriumba jó) Annyiban tényleg igazuk van, hogy max 25-40 literhez elég!(a 40 már nagyon necces, és nincs benne komoly növényzet)
    A manado, egy általános aljzat, nem tartalmaz semmilyen tápanyagot, ezért nem gond ha a halak felkeverik. Más kérdés, hogy ha van alatta növénytalaj akkor nem szerencsés, ha mondjuk egy nagy anci túrja végig, de gondolom ekkora akváriumban nem fogsz ilyen halat tartani. Szóval ne rakj fölé semmit, nincs olyan nano élőlény ami fel tudná keverni.(direkt ilyen könnyű a struktúrája)

    (#18825) bringasisti: Biztos igazad van, nem is tudtam, hogy van ott is. Nem tudod véletlen a 2213-as fejtömítésének méretét? Nem találom sehol. Kedden veszek egy másikat a gyári mellé.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák