Új hozzászólás Aktív témák

  • HTCX715

    tag

    válasz Silentfrog #17782 üzenetére

    Sajnos sokat küzdöttem én is a belső szűrőkkel az 54 literesembe, de amióta megvan a külső semmi gond vele.
    Ennek ellenére a teknősöm akváriumában egy belső szűrő segítségével fabrikált matten van 30x30x3- as veszett sűrű szivacs. Eddig tökélete(3 hete megy), de ha megnő a teknős biztos cserélem külsőre mert veszett sok helyet elfoglal. Viszont azóta, hogy megláttam a fent említett eden külső szűrőt rájöttem, hogy nincs az az indok, hogy ehelyett valaki belsőt vegyen. Annyibe kerül mint egy jobb belső, de sokszor akkora. Ettől fogva azt mondom, hogy belső csak kiegészítő szűrésnek.
    (#17783) Mercutio_ : Én nem venném meg. A szűrőfelület ugyan olyan kicsi mint egy belsőnél, de kívül van. Abba sem vagyok biztos, hogy ezek halkak.
    (#17781) bringasisti: Én a növénytápot veszem tőlük az ingyen szállítás miatt. Viszont a terméken egy magyar szó sincs. Tudtommal így nem is lehetne Magyarországon árulni.(javítsatok ki ha tévedek) Garancia meg nincs náluk. Arra viszont tökéletes, hogy pl.olcsóbban adják a pelenkát mint a boltban és még le is hozzák ingyen. Van tőlük egy tv ami akkorról van amikor bejöttek és még nem ismertük. Meg van egy ssd amire 5! év garanciát adtak, arra leszek én kíváncsi.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák