Új hozzászólás Aktív témák

  • stefanitsr

    senior tag

    válasz rainmen #11275 üzenetére

    Arra a ma már elcsépelt alap dologra céloztam, hogy attól mert a pestiek megszavazgattak egy bizonyos teljesítményhatárt xy érv alapján és összeírtak egy egyébként csomó területen jó szabályzatot, nem vagy köteles azt alkalmazni, aszerint szervezni.

    A biztonság területén nem támogatom én sem az 1000 fps stukkerek építését (egyébként meggyőződésem hogy ilyen teljesítményű aeg a tesztelés fázisát sem élné túl :DDD), de eddigi tapasztalataim alapján amiket láttam játékon ennél azért sokkal érdekesebb dolgok is történnek. Pl nagy maszista szervező játékán egyik kronónál a kitett bb-vel mérve mindenkinek 40-el alacsonyabbat mért a kronómester, és még így is akadt stukker ami neccesen a határon volt. Otthon mérve a fegyverek okék voltak... :D Na ? Masz 2010 ?

    Ugyanazon a játékon xy gamer beméretett egy fegyvert, majd a kronózás, aláírás után visszasétált a kocsihoz, elővett egy másikat és azzal játszott.

    Szóval a nagy masz szószólok ilyen játékon folyó dolgok mellett emelik fel a hangjukat sok fórumon technikai kérdések mellett, hogy "ezzel masz játékra nem engedlek be", vagy súlyosabban "mehetnél is vissza a parkolóba", vagy "kibasználak mint macskát szarni". Ugyan...

    RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539

Új hozzászólás Aktív témák