Új hozzászólás Aktív témák

  • stefanitsr

    senior tag

    válasz szbalogh #10283 üzenetére

    Aegnél érdemes észben tartani hogy a mozgó tömeg lehetőleg minél kevesebb legyen. Ez az egyik kulcsa az eagek üzembiztosságának. Nem mellesleg a GBB-kre is igaz, van egy egészséges bolt súly ami fölé nem nagyon érdemes menni, mert rossz lesz a vége.

    V2-nél 120-as rugónál ugye többet nem nagyon rakunk bele, de pl azt is érdemes észben tartani hogy se fém dugó, se fém dugfej lehetőleg se fém hengerfej ne kerüljön bele, mert minden egyes alkatrész ami csökkenti a dugattyú kalapálásának erejét a box fele növeli a box héj élettartamát. Ezen felül szoktak belerakni egy shock transfer system nevezetű kitámasztót a box elé ami szintén segít a box törést elkerülni illetve ha el is tört egyben tartja azt. Az egyik oka a SPR beszerzésének, hogy kikísérletezzek egyrészt egy jól tömített boyi M szériás puskát, másrészt, hogy ezt az STS-t lepróbáljam.

    [ Szerkesztve ]

    RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539

Új hozzászólás Aktív témák