Új hozzászólás Aktív témák

  • peron

    tag

    válasz ViZion #8832 üzenetére

    "Az Ő véleménye is az, hogy PS-hez a sok ram kell inkább."

    Ez így igaz, PS szereti a sok memóriát, itt a felső határ az alaplapod ram slotjainak száma. Én 4 Gb-al nyomom már évek óta - igaz Mac-en :) - és bőven elég bármire, legyen az épületháló vagy esetleg weboldal. Amíg PC-m volt egy Q6600, 4GB-ram, HD5870 és egy 60 GB SSD volt a rendszer lelke, túró P35-ös Asus deszkával, soha semmi probléma nem volt vele, gyors volt és megbízható.

    "SSD a W7-et gyorsítja, de minden munkát nem lehet azon tárolni -legalábbis még nem finanszírozható."

    Ezt nem mondanám határozottan. Mindenféle fájlműveletet gyorsít, legyen az oprendszer vagy felhasználói program. Durván gyorsabb. Tehát maga a PS is gyorsabb lesz. Az első SSD-m után sosem láttam a PS splash screenjét :)

    "Egyébként is a megnyitott doksi a ramban van, swap van a hdd-n, de azt meg nem szerencsés SSD-re átrakni, akkor inkább a több ram, esetleg jobb CPU, vagy olyan VGA, ami besegít a PS-nek."

    Ez is igaz, más viszont az, hogy a PS swapját és - vagy - az oprendszer swapját is át lehet tenni más meghajtóra. CPU-t nem erőltetném, a 4 magot így sem-úgysem fogja kihasználni.

    TotO':
    Tudom, hogy PS fórum, de ezeknél a cuccoknál egy sem indokolja a PS használatát. Meg lehet csinálni, de én Illustratorban raknám össze, ugynacsak warp-okkal.

Új hozzászólás Aktív témák