Új hozzászólás Aktív témák

  • BonFire

    veterán

    válasz artiny #6277 üzenetére

    1) Az nem úgy megy. Amit te akarsz, az haladó feladat, és szemmel láthatóan még az alapvető fogalmakkal sem vagy tisztában, de már patternt szeretnél készíteni és menteni. Így nem fog menni, mert ha minden lépésnél elakadsz, nem mi vagyunk az univerzális súgó, a Jolly Jokerek. Arra ott van az F1. Kezdd az alapoktól, ismerkedj meg a munkafelülettel, az eszközökkel, és az elmélettel is, hogy például mi a különbség a vektormaszk és a rétegmaszk között, mert nagyon nem mindegy, miről van szó.

    2) Akármennyire is nehezedre esik, próbáld meg a mondanivalódat összeszedni és érthetően, a magyar nyelv helyesírási és központozási szabályainak megfelelően leírni, mert nem tudunk "Újbeszélül", és fárasztó, hogy nekünk kell találgatni, hogy te mire is gondolsz tulajdonképpen! Tessék vesszőket használni, ha már összetett mondatokat írsz. Ha nem tudod, hová kell tenni őket, fogalmazz tőmondatokban, mint Tarzan. Nem hiszem, hogy nehéz lenne, főleg, hogy a technika jó részét leveszi a válladról a dolognak – gondolok itt a böngészőkben lévő helyesírás-ellenőrző modulnak.

    3) És most nyugodtan rám lehet mondani, hogy kekeckedő vagyok, de aki visszaolvas, az láthatja, hogy előbb megpróbáltam segíteni. De nem megy, ha nem beszélünk egy nyelven. :(((

    A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

Új hozzászólás Aktív témák