Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GergőBp
tag
válasz BonFire #19476 üzenetére
Azért ezt nem alkalmaznám, de nagyon jópofa Hivatalosan (láttam a 2 szememmel meg fogtam is a cuccokat a kezemben) van egy kis zselatin szerű anyag, amire valamilyen folyadékot cseppentenek. Ezt belül a a csésze, bögre, stb szélére kell rakni, hogy ne látszódjon. Aztán lehet nyugodtan úgy fotózni, hogy látszik a folyadék benne. Már nem emlékszem mi volt a nevük. Az a lényeg, hogy ennek köszönhetően 20 percen keresztül egy "fake" gőzt kapsz Teafotózásnál alkalmaztuk.
Ja, és a múltkori kávéhoz visszatérve. Igen, kólát szoktak alkalmazni. A habos babosról nem sokat tudok, de majd lehet azt is egyszer kitanulom. Igaz engem a portrézás meg a sportfotó érdekel Lehet a tárgyfotónál nem mozog az alany, de ott TÖKÉLETES képet kell cserében készíteni. Van 1-2 trükk, amit megjegyeztem és majd lehet később alkalmazni is fogom fotóim során.
[ Szerkesztve ]
"Jót s jól! Ebben áll a nagy titok. Ezt ha nem érted, szánts és vess, s hagyjad másnak az áldozatot."
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 2 ESZKÖZ 1 ÁRÁÉRT VASÁRNAP ÉJFÉLIG - NOD32, Internet Security, ESET termékek hivatalos forgalmazója
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest