Új hozzászólás Aktív témák

  • martin555

    aktív tag

    válasz Meekrob #9701 üzenetére

    hali!

    acer aspire 5720G gépemben 1 giga samsung 667 es ram volt,

    hirdetésben keresgéltem hozzá még egy gigás UGYANILYET, szoval amit az EVEREST kiírt azt ütöttem be google ba és fizikailag szét is szedtem hátul (komolytalan műanyag feszegetős játék) és elolvastam a ram CHIP rizsáját.

    no találtam is egy pécsi , nagyon korrekt !!! szivarnál, ÁLLANDÓAN TART ilyen és hasonló ramot KÉSZSÉGES 100% korrekt. megadhatom az MSN jét,,,

    akkor észrevettem nála SWISSBIT ramokat,

    DIMM1: Swissbit SEN12864C2B42MT-30 1 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz)

    végülis: odaadtam neki a friss 3 hetes !!! gépemből a "garanciális" samsung ramomat, hangya fasznyival "gyorsabbak" voltak memória COPY ban a swiss bitek. (3550 helyett 3600 szoval lofax)

    asztali gépes múltamból ítélve 99% ban MINDEGY milyen típusú, hisz szabvány az szabvány, ramok vannak benne de ha fasza stabilitást DUÁL-t akarsz legyen MINÉL EGYFORMÁBB azaz két egyforma. ramtól tönkremenni? hát...sztem ilyen nincs , de lehet. :)

    ja, DUÁL ban megy! (semmit nem jelent.. botrány lomha az időzítések amiket megad... )

    acer aspire 5720G-- érdekes gép. dual core elvileg "odabasz", procira jó gyors is, főleg a JÓ SOK CACHE !! :)) (xp vel hajtom, bugzik mintállat, nó bluetootj no infra SZERINTEM NINCS IS BENNE BT!)

    viszont szörnyülködve olvasom nap mint nap ezt a topicot. acer messze NEM a legkomolyabb!!! proci, chipset új platform miatt vettem acer aspire 5720G (CPU típusa Mobile DualCore Intel Core 2 Duo T7300, 2152 MHz (11 x 196)) gépet, de mostmár fáj a szivem hogy miért nem egy IBM T61-et vettem!!!

    nem is hurcolom, KONYHA ASZTALON ÁLL, full HÁZI NOTEBOOK!!

    komolytalan műanyag a háza: a monitort peremező műanyag SORJÁS és 1-2 tizedmilliméterrel elcsúszva van felcsavarozva, jobb oldalt "vágja" az ember tenyerét becsukáskor, csapnivaló.

    a tenyér-támasz rész , tehát a billentyűt peremező részbe, a gépház fedelébe, alulról a gép aljáról csavarok mennek, tehát a gép teteje majdhogynem egy vízszintes műanyag, a jobb oldali egyik sarkánál észrevettem hogy LIFEG a tető, "felhajtva" azt láttam, hogy egy műanyag cső-szerű nyulvány amit egybe fröccsöntöttek a fedéllel, ilyenekbe mennek alulról a csavarok, ez a csövecske egyszerűen félbetört, látszik az aélulról feljövő csavar ott van benne. mit tegyek? cseppentsek egy csepp pillanatragasztót oda? legjobb lenne ha szét tudnám szedni a fedlapot, hogy kétkomponensű ragasztóból egy nagy gömböcöt köré ragasztanék... lusta vagyok a garanciát megjátszani plusz nem akarok noti nélkül lenni. költői kérdésem ez lenne, ki kapott már szét acer aspirét?

    hát szóval ez van.

    üdv!

    POCO X3 NFC, 64 és 128 GB, NO ROOT

Új hozzászólás Aktív témák