Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsi kecske
tag
Sziasztok!
Elkezdtem visszaolvasgatni jó pár oldal kommentjeit, de mégis csak direkt tanácsot kérnék.
187cm, 90-95 kiló vagyok. Melóban is ülök, itthon is ülök. Jelenlegi "főnök" műbőr székem kb 4-5 éves, cserére érett. A hintázós kihúzós vas darabja megkopott, emiatt billeg a szék előre hátra, valamint most már oldalra is.. nyikorog recseg stb.
Olyan széket keresek ami jó az én testméretemhez, karfás, nem kell, hogy bőr legyen, jó a sima szövet is. Mostanában ezeket a hálós "mesh" anyagokat is nézegettem, kérdés mennyire nyúlik meg idővel. Ezzel viszont nincs tapasztalatom. 50k körül lenne a határ, de melóban 1-2 gerinc problémás kollégának vettek ilyen emagra székeket. Múltkor kipróbáltam az egyiket, hát valami isteni jó az a szék. Néztem amúgy 70-80k az indulója szóval vmi ilyesmire tornásztam fel a keretet.
A lényeg, hogy most olyan széket szeretnék venni amiben kényelmesen el tudok ücsörögni akár órákat is és nem fog 2 év alatt az is elkezdeni széthullani mint a 20-30ks "főnök" gurulós székek.“Mindig is néptáncos akartam lenni, de rá kellett jöjjek, hogy olyan nép nincs, ahogyan én táncolok!”
-
kicsi kecske
tag
Sziasztok!
Akinek van IKEA Markus széke, az legyen szíves mérje le nekem teljesen felengedett gázrugó állapotban a kartámla legfelső magasságát a földtől. Az IKEA oldalán csak azt látom, hogy 57CMre lehet felengedni az ülőlapot, de nem látszik a mérezetésen, hogy a karfával együtt milyen "magas" így a szék. Kérdés, hogy teljesen felengedett állapotban befér-e a 75ös asztal alá, vagy magasabb asztalt kell hozzá csinálnom.
Előre is köszi!
“Mindig is néptáncos akartam lenni, de rá kellett jöjjek, hogy olyan nép nincs, ahogyan én táncolok!”
-
kicsi kecske
tag
https://m.alza.hu/arozzi-verona-pro-v2-carbon-black-d5267519.htm
BB topicbol
“Mindig is néptáncos akartam lenni, de rá kellett jöjjek, hogy olyan nép nincs, ahogyan én táncolok!”
-
kicsi kecske
tag
Ikeában a bőr Markus most 40k Family akcióban. Akinek fontos, hogy bőr legyen és nem akar szövetet annak ez most jó vétel lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest