Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
MDMA
tag
Én néztem a Scret Lab irodai szék márkáját a Neue Chair-t is, de egyrészt ebben sincs szinkron mechanika, másrészt sehol sem lehet kipróbálni. [link]
A visszaküldési feltételek pedig nem igazán vevőbarátak. Ha nem szereled össze (??), akkor csak a szállítási költséget bukod, de ha használt, akkor 20%-ot levesznek átvizsgálás címen és a szállítási ktg-et is bukod. Tehát egy próba akár 150 Eurba is kerülhet. Azt köszi nem.
Én nagyon csalódott vagyok a kínálattal kapcsolatban.
Még a 300+-os kategóriában is lötyögő, össze-vissza csúszkáló kartámaszok vannak; olcsó, bakelit hatású alkatrészek a támlában, amik pár év alatt elrepednek vagy kikopnak majd. Nincs állítható deréktámasz vagy csak egy irányban és már a bemutató terméknek sincs tartása. Nekidőlsz és elforog onnan, ahova bepattintottad.
Ma voltam pl. az antares bemutató teremben és még a zászlóshajó ergohuman szék [link] is ilyen alap hiányosságokkal van tele.
Tényleg csak a Hermann Millert érdemes megvenni? Miért nem tudja senki lemásolni végre valamilyen értelmes minőségben?Bocsköszi
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 Pro teszt
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Befagy az egész gép
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest