Új hozzászólás Aktív témák

  • BigBear

    senior tag

    válasz 4nick8 #7437 üzenetére

    Sajnos nem. Nem tudok normálisan ülni ezekben az oldalsó merevítésekkel ellátott, ráadásul számomra keskeny székekben. Kényelmesen terpeszben ülök, mert csak. Ezek meg cseszik a lábam oldalról, a belinkelt székben max 5 percet bírnék és lezúznám a csába a karfát, ami extraként nyomná a lábam oldalról.
    Irodai szék / ún. főnöki bőrfotel a kényelmes nekem, vagy széles kivitelben (60cm+) és / vagy felhajtható, esetleg leszedhető karfával. Egy normál, 52-53 centi szélességű szék, ha nincs oldalsó támasz és nincs karfa, igazából megfelel. Ha van karfa, akkor sajnos nagyon nem.
    Úgyhogy mivel van sajnos tapasztalatom, hadd döntsem el a szék méretei alapján, hogy az - számomra - egy sz@r. Minden további nélkül elhiszem, hogy konfekcióméretű embereknek Istenkirálycsászár a szék, de nekem nem. A design másodlagos, de nekem baromi randa is, mint az ún. gamer székek 99,99999%-a. 30+ éve kinőttem a hülyeségből. Ahogy nem bírom a ledeket (max 1 hdd led leragasztva) , a hangos gépet, csicsás házakat, perifériákat stb. Ebbe beletartozik a szék is.
    No offense. :R

Új hozzászólás Aktív témák