Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- PlayStation 5 Pro teszt
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
veterán
válasz cech19960320 #7951 üzenetére
Aprón NoblePremium-ot keresd, nála ki tudod próbálni.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
bszanka
újonc
Sziasztok!
Ezzel a székkel/márkával van valakinek tapasztalata?
linkKínai átcímkézett leap knock-off, szerintem ugyanaz az alapja mint ennek, amelyet a BOTD dicsért.
Illetve - szerintem - teljes mértékben ugyanaz mint ez a 450 euros szék, amelyet a német CHIP magazin dicsér nagyon. linkVan pár rossz értékelése, de ennyiért manapság ritkán találni ilyen széket. 2 év garanciát vállalnak rá. Nagyon kíváncsi lennék a véleményetekre, mivel már csak holnap estig van BF az Alzánál.
-
ronczoli
csendes tag
Sziasztok!
Gamvis székekről van valakinek személyes véleménye?
Megérik? -
mrviceguy
tag
válasz cech19960320 #7948 üzenetére
DXRacer-ből a Tank-ot javaslom. Arena-ból a Dark Desertet.
-
Sol_2020
csendes tag
válasz cech19960320 #7948 üzenetére
Hello.
Én 193 cm-vel és 126 kg-val kerestem és próbáltam székeket. Én is azokkal indítottam a keresést, amitket te is felsoroltál. A boltban viszont mondták, hogy a DXRacer Tank és az Arenaracer Dark Desertet lesz a nekem való... Ettől függetlenül kipróbáltam a többit is (hátha csak marketing duma..), de tényleg ez a kettő passzolt a legjobban.
Nálam végül a Dark Desert lett a befutó (eleve az tetszett jobban, ráadásul most akcióban szállítással együtt 110k-ért el tudtam hozni ), viszont tényleg érdemes vásárlás előtt kipróbálni a széket. Nekem pl. a beépített állítható deréktámasz egyáltalán nem jött be, hiába olvastam róla jókat előtte...
-
Sol_2020
csendes tag
válasz cech19960320 #7951 üzenetére
Én a Pixel bemutatóteremben próbáltam. Akkor volt mindkettő.
-
moulder
csendes tag
Sziasztok,
Herman Miller Mirra 2 szék vásárlásán gondolkodom. Próbateremben ültem a székben, de az a pár perc nem volt elég ahhoz, hogy eldöntsem szövettel vagy szövet nélkül kérjem a háttámlát, továbbá, hogy valóban megéri-e az árát.
Sok jó véleményt olvastam róla, de sajnos a közvetlen környezetemben nincs olyan ismerős aki ilyet használna.
Napi 10-12 órát ülök irodai székben.
Amennyiben van tapasztalatotok vagy esetleg mást ajánlanátok, megköszönném a segítségeteket.
Üdv,
Moulder -
Vesporigo
aktív tag
Sziasztok.
Noblechairs Hero székemhez akarok venni memóriahabos párnaszettet, mert a gyári az tényleg elég vacak, de most kb sehol sem találok neten, ahol még van, ott sem az egyszerű fekete, hanem a mindenféle gamer logós/mintás változat.
Tudtok még olyan helyet, ahol lehet kapni az alap Noble fekete párnaszettet? Ill. hogy lehet, hogy már mindenhol elfogyott? Ennyire népszerű, hogy mindenki ezt vette és ezért fogyott el, vagy csak ennyire nincs rá kereslet, és inkább nem is hoznak a kereskedők? -
Vesporigo
aktív tag
-
bepken
veterán
válasz Vesporigo #7959 üzenetére
erre gondolsz?- PCX: [link]- eMAG: [link] (itt képen csak a derékpárna van, de "szett"...szóval 2 db párnát kéne tartalmaznia, esetleg kérdezz rá eladóra)- Oázis: [link]- BestMarkt: [link]sorry...most olvasom, hogy a memóriahabost keresed...
de alzánál elvileg van az is: [link] (sima fekete, márkajelzéssel)
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Vesporigo
aktív tag
Nagyon köszönöm! Úgy néz ki, az Alzánál tényleg van, legalábbis engedett rendelni, pénteki szállítással. Most rákeresve a "memory foam cushion set" kifejezésre az árukereső is kiadja, mivel én korábban csak a "memóriahabos párnaszettre" kerestem, eszembe nem jutott, hogy Magyarországon angolul hirdetik. De tanultam ebből is. Köszi még1x!
-
uriember
aktív tag
Sziasztok, hozzáértőknek ajánlom Hero Doom Edition, 9hónapos székem, bővebben PM...
Értem, hogy gőzgép, de mi hajtsa?
-
Rush77
aktív tag
Sziasztok! (előre is elnézést ha offtopic lenne)
A segítségeteket szeretném kérni abban, hogy Steelcase székekhez hol tudok gázrugót venni/cseréltetni.
Van egy Steelcase Please székem és állandóan leereszkedik legalsó állásba és néha elég nehéz vissza emelni.
Köszi. -
H3XHUN
tag
Köszönöm a segítséget mindenkinek. Végülis egy Arenaracer Dark Desert széket vettem, 108000 Ft-ért. Eddig nem rossz. A kartámla ha jobban illeszkedne (1 mm kb) a rúdra amin fel-le lehet mozgatni, akkor nem lötyögne jobbra-balra egy kicsit. Más kivetni valóm nincs. Normálisan illeszkedik a háttámla. A menetek normálisan vannak kivágva, a csavarok könnyen belekapnak.
[ Szerkesztve ]
-
H3XHUN
tag
válasz cech19960320 #7970 üzenetére
Pont onnan vettem én is. GLS futár hozta ki. Minden rendben, gyári csomagolásban volt. Elektronikus számla letölthető a weboldalon az email linken keresztűl. szamlazz.hu-t hasznaltak.
-
Merchior
tag
válasz cech19960320 #7970 üzenetére
Én úgy tudom, hogy az Arenaracer termékek hivatalos viszonteladója az AfterHours, nyugodtan lehet rendelni tőlük.
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani nekem széket 50-60 ezer forint környékén? Lehet ennyiért kapni olyat ami kényelmes és minőségi is egyben? Jelenleg egy Genesis Nitro 330 van, de ez már teljesen tropa, nyikorog, itt ott szakadt is, szóval szeretnék egy újat. Napi szinten 8-10 órát használnám, tehát olyan kéne ami 2 hét múlva nem adja meg magát . Ami fontos lenne, hogy legyen deréktámasza, előre is nagyon köszönöm!
-
umek
tag
-
maglew
aktív tag
Möbelix (online) Joy kupon :
XMASszámos székre is.
Online nem kell újságot bemutatni.
Én vettem egy főnöki széket, nem tudom milyen lesz de egyelőre kényelmes. -
nesh_019
senior tag
Sziasztok, milyen gamer székeket ajánlotok, mert nagyon sokat találok de nem tudom eldönteni melyik való nekem.
Keret 50-100k
70-75KG körül vagyok és 184 magas.
Legyen fejtámasz és deréktámasz, félbőr/szövet vagy teljesen szövet, full bőr nem kell.
Kényelmes és masszív legyen.Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Csak az káromkodik aki nem tudja szavakba önteni amit gondol.
-
Remus389
veterán
Sziasztok, nem feltétlenül Karácsonyra, de a közeljövőben szükségem lenne egy kényelmes, erős forgószékre. Afféle főnöki forgószékre (nem vagyok főnök amúgy, otthonra kéne). A súlyom 105 kg. Elsősorban kényelmes legyen és lehetőleg tartós.
Ezt néztem ki, a képeken kényelmesnek néz ki és erősnek: [link] Ehhez hasonlót más cég is gyárt: [link] Van masszázs funkcióval ellátott is: [link] (ezt is más cég gyártja)
Ti melyiket vennétek?
A szarvasbőrrel mi a tapasztalat?
A masszázs funkció mennyire jó? Kicsit vibrál és kész?
Hol volna lehetőségem Pesten beleülni egy ehhez hasonló székbe és esetleg a masszázs funkciót is kipróbálni?https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
LZs?!
aktív tag
válasz Remus389 #7978 üzenetére
Van valami érdemi oka, hogy párnázott fotelszerű típusokat nézel; akár csak személyes preferencia szintjén?
A masszázs funkció pont az, amit leírtál: van benne néhány elektromotor (valószínűleg csak a háttámlában), amik program alapján berregnek. Hangulatfokozónak (cinizmus nélkül) jó, de értelme azon túl nem sok van.
Nevermind...
-
Remus389
veterán
Igen, home office-ban vagyok és számít hogy kényelmes legyen.
Ezt néztem ki, mert képek alapján ez igen kényelmesnek tűnik.
Van valahol olyan árúház, ahol ilyen vagy nagyon hasonló székbe beletudok ülni és ki is próbálni?
Illetve mit gondoltok, lehet érdemes áttenni Január elejére a rendelést, az ára előreláthatólag csökkenni vagy nőni fog Karácsony után?
A szarvasbőr az mennyire kopik?
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
Genji
őstag
Sziasztok! Van Budapesten Gamer szék shop ahol több márka széles választéka esetleg élőben megtekinthető/kipróbálható? Esetleg ha tudtok ajánlani valamit az alábbi igényeknek megfelelően, hálásan köszönöm mert nyilvánvalóan a személyes vélemény sokkal többet ér a google-nál.
- Napi 16 óra használat
- 110 kg/190cm
- széles ülőfelület (szeretek törökülésben is ülni a széken)
- minél több állíthatóság
- ha lehet rengeteg garancia (3 év+)
- magas esetleg dönthető fejtámla (ha létezik ilyen)
- nyaktámasz/deréktámasz
- bőr kizárva, csak műbőr vagy más anyag
- keret: ha 150-be belefér az szuper ha nem, fogcsikorgatva mehet 200-220-ig is.Köszönöm előre is a válaszokat!
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
Veron
addikt
Srácok, hol a fenében lehet normális irodai széket venni 150k Ft alatt alacsony, vékony testalkathoz?
Egyszerűen nem találok megfelelőt, a jelenlegi IKEA Hattefjall amúgy nem rossz, de mégsem az igazi.
Nem kell csiricsáré gémer cucc tűzokádó sárkánnyal meg LEDekkel, csak egy kényelmes szék világos színben. Karfa, magas támla, deréktámasz legyen és lehetőleg szövet / hálós anyaggal.
Ránézésre a Diablochair v-Commander ( a karfa magasságát nem írják, lehet magas ennél is) ilyen, csak 150k alatt kellene.
Nem létezik ilyen vagy én keresem rossz helyen?"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Ispy
veterán
Én ilyet vettem a feleségemnek, igaz műanyag csillaggal. De ezeket lehet konfigolni, milyen szín, mit tudjon, ilyenek.
Itt például tudod konfigolni mit szeretnél [link]
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Veron
addikt
köszi szépen.
és ez jó cucc? karfával már >150k és csak műanyag csillagos sajnos - a fejtámlát szívesen beáldoznám a karfáért, de olyan opció nincs.
feleséged kényelmesnek tartja?Noblechairt sokan ajánlották, tényleg ennyire jó az?
[ Szerkesztve ]
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Ispy
veterán
Nem panaszkodik, de hát ő nem magas és nem nehéz, szóval nem alatt fog kettétörni.
Nekem személy szerint a hibrid bőrös hero jobban bejön. Igaz az meg kemény, de szokható.
Amikor én vettem lehetett kérni fém csillaggal is, persze az megint plusz mitudomén mennyi lett volna, nem kértem, már ez is súrolta az ingerküszöböm tetejét.
Szerintem írjál nekik, hogy fejtámla helyett lehet e fém csillaggal kérni, ezeket rendelésre gyártják, én is 6 hetet vártam rá, hátha.
[ Szerkesztve ]
-
Merchior
tag
Szerintem igen, jó a Noblechairs. Nem véletlen, hogy ennyien ajánlják.
154k az Arenaracer Supreme, szövet borítású, világos színű, állítható deréktámasszal - ha a fejtámlánál kompromisszumot tudsz kötni, ahogy a Noble-nél, még esetleg ezt tudnám mondani.
Oázisnál találtam nagyon hirtelen szövet Hero-t, az egy bő 10-essel drágább - nem tudom, mennyire tud kitolódni eddig a kereted, de ha alapvetően nincs vele gondod, ennyiért szerintem ez sem rossz vétel.
Szerencsére ezek a márkák már rég nem a 16millió színben világítós animesárkányos versenyülés vérpistikéknek vonalat képviselik - szerintem meglehetősen visszafogott, kellemes dizájnnal megáldott darabok.
Általában jó minőségű, jól összeszerelt, tartós székek ezek, számos testreszabhatósági lehetőséggel, nem ritkán 3-5 év garanciával. Ha az ember el tudja engedni, hogy nevükben hordozzák a szitokszóvá vált "gamer" jelzőt, egyébként nagyon jó és kényelmes székek tudnak lenni -
Veron
addikt
válasz Merchior #7992 üzenetére
Nehéz azonosulni a gamer vonallal, de lehet igaza van.
Arenaracert már nézegettem korábban neten, és mintha nagynak tűnt volna.
Viszont nem írjàk az ülésmélységet meg a karfa magasságát. Ezeket ki kellene deríteni előbb, hogy lássam érdemes-e kipróbálni egyáltalán."Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
TomMusic
őstag
Sziasztok!
Létezik Budapesten olyan üzlet, ahol irodai széket (tehát munkára) lehet kipróbálni és venni, és nyitva van 17:00 után is? Ha igen, hol?
7 év után megérett a cserére a kb. 15ezres székem
Egyelőre kb. 50ezret szánok rá, valami [ilyesmire] gondoltam.Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
Okean
tag
Az itthon elérhető választékból milyen állítható kartámaszt érdemes venni a Markusokhoz?
-
-
Merchior
tag
válasz mrviceguy #7998 üzenetére
Én csak a gyártói oldalt néztem, ott nem akciós, ezért a tévedés.
Szerk.: sőt, ez sem teljesen igaz, mert a sötétszürke a gyártónál is csak 123k, illetve asztalt is adnak mellé ajándékba, úgy azért az se rossz deal.
Abszolút jogos a kiegészítés, köszönöm, ennyiért nem is gondolkodnék, ha széket vásárolnék[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Windows 11
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Filmvilág
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Okos Otthon / Smart Home
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest